16.4. Uusi kerho

Maanantaina 16.4. kello 18 järjestetään tapaaminen Kameraseuran pimiöllä, os. Runeberginkatu 36, jossa kartoitetaan löytyykö tarpeeksi kiinnostusta perustaa Filkka-, Pimiö- tai Analogiakerho.
Keskustellaan ja mietitään yhdessä minkälainen kerho tai tapaaminen voisi olla, ja jos kiinnostusta riittää, niin sovitaan jatkosta. Alustavasti toiminta-alue voisi kattaa kaiken analogiseen kuvien tuottamiseen liittyvän: muun muassa filmit, filmikamerat, kuvien vedostus, neulanreikäkameralla kuvaaminen.
Mikäli et pääse paikalle mutta olet kiinnostunut aiheesta, niin ota yhteyttä laittamalla viestiä molemmille: jari.mankinen@gmail.com ja reino@studiohavumaki.fi.

Perustamiskokous on avoin myös ei-jäsenille. Varsinainen toiminta on kuitenkin tarkoitettu Kameraseuran jäsenille.

Jari Mankinen
jari.mankinen@gmail.com, puh. 044 329 1256