17.5. Maisemakuvaajien kevätretki

Kohteena on Emäsalon Varlaxudden, josta maaliskuun vieraamme Tero Marin paljon kertoi ja näytti kuviaan. Matkaa kohteeseen on aika reippaasti, Helsingin keskustasta reilu tunti ajoa. Lisää infoa paikasta löytyy googlettamalla ja ajo-ohjeita sekä karttoja löytyy ainakin täältä: http://www.uudenmaanvirkistysalueyhdistys.fi/index.php?k=13390

Viime kokouksessa päätettiin, että olisimme paikalla Varlaxudenissa klo 18. Toki saa tulla ihan milloin haluaa. Kyllä me siellä toisemme löydämme. Ottakaa omat eväät mukaan, siellä on grillikatos.

Maisemakuvaajat on kaikille maisemakuvauksen eri muodoista, niin luonnon kuin kaupunkimaisemien dokumentoinnista tai mielenmaisemien luonnista kiinnostuneille. Maisemakuvaajissa ei järjestetä kilpailuja ja kaikenlainen kuvien editointi on sallittu. Maisemakuvaajien kokouksissa katsotaan osallistujien kuvia ja keskustellaan niistä sekä kuullaan aihepiiriin liittyviä esitelmiä. Kerho tekee myös maisemakuvausretkiä.

Kokoonnumme Kameraseuran galleriassa yleensä kunkin kuukauden kolmantena keskiviikkona. Tapaamisiin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, ellei sitä ole ilmoituksessa nimenomaan pyydetty.  

http://www.kameraseura.fi/kerhot/maisemakuvausryhma/