27.6. Anders Petersen

Kameraseura järjestää Anders Petersenin valokuvatyöpajan Helsingissä 27.6. – 1.7.2018.

Anders Petersen (s. 1944) on maailmalla nykyisin tunnetuin ja arvostetuin ruotsalainen valokuvaaja.

Hänen kuvistaan 1978 julkaistu kirja ”Cafe Lehmitz” on eräs eurooppalaisen valokuvauksen merkkiteoksista. Sen jälkeen hän on tehnyt yli 20 kirjaa ja kymmeniä näyttelyitä. Hän on ympäri maailmaa erittäin suosittu valokuvauksen opettaja, joka ehtii Suomeen pitämään työpajaa keskimäärin kerran viidessä vuodessa. Anders Petersenin oppilaat jakavat yleensä valokuvaajauransa aikaan ennen Andersia ja Andersin jälkeen. Lue lisää: https://kamera-lehti.fi/kauppa/koulutus/jatkotason-koulutus/anders-petersenin-valokuvatyopaja/

Hakemukset työpajaan sähköpostitse 22.5.2018 mennessä: tilaajapalvelu@kamera-lehti.fi  Kerro hakemuksessasi lyhyesti ”valokuvaushistoriasi”. Työpaja on tarkoitettu edistyneille harrastajille tai ammattilaisille. Opetuskielenä on englanti.

Ilmoitukset työpajaan hyväksymisestä lähetetään viimeistään 25.5.2018. Valokuvatyöpajan hinta on 1320 €. Kameraseura ry:n jäsenet saavat työpajasta 130 €:n alennuksen. Ennakkomaksu 300 € maksetaan 31.5.  mennessä, ja loppuosa 15.6. mennessä.