21.3. Opintokerho

Vieraaksemme saapuu valokuvaaja Peter Forsgård. Illan aiheena on valokuvausprojektin suunnittelu ja toteutus; saamme hyviä käytännön vinkkejä tavoitteellisen projektin läpiviemiseen. Illan päätteeksi Sari Teräväinen kertoo omasta kuvausmatkastaan Tsernobyliin ja Pripyatiin sekä katsomme hänen valokuvaesityksensä.

Kameraseuran kerhoista Opintokerho on tarkoitettu sellaisille valokuvauksesta innostuneille, jotka kaipaavat ohjausta valokuvauksen perusteiden omaksumiseen. Kerhoilloissa käsitellään perusasioita toisinaan alkeista alkaen, toisinaan jotakin seikkaa syventäen. Tyhmää kysymystä ei ole, ja viisas osaa kysyä. Aina voi tulla vain kuuntelemaan ja katsomaan. Toivomme, että Opintokerhossa olisi kynnys niin matala, että myös aivan aloittelevat valokuvauksen harrastajat rohkenisivat tulla mukaan.

Vaikka Opintokerhon ohjelma on suunnattu pääasiassa valokuvauksen aloittelijoille, myös pidemmälle edenneet ovat tervetulleita tapahtumiimme. Uusien ja kokemattomien kuvaajien lisäksi esitykset soveltuvat myös kertaukseksi hieman kokeneemmille.

Opintokerhon esitykset ovat melko suppeita. Perusteellisemmin aiheita käsitellään Kameraseuran kursseilla.

Opintokerho kokoontuu kesä- ja joulutaukoa lukuun ottamatta joka kuukauden 3. tiistai. Tapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, ellei kutsussa sitä nimenomaan pyydetä.

Tule hakemaan innoitusta kesän kuvauksiin!

http://www.kameraseura.fi/kerhot/opintokerho/