AV-ilta

AV-illassa keskitytään valokuvan ja äänimaailman yhdistämiseen perustuviin AV-ohjelmiin.

Parhaimmillaan kokonaisuus on paljon vaikuttavampi kuin kuvat tai ääni yksinään.AVilta
Kiinnostaako valokuvan ja äänen yhdistäminen?
Miten pääsen liikkeelle ensimmäisen ohjelman kanssa?
Onko tekniikasta tai ohjelmista kysyttävää?
Haluatko vaihtaa mielipiteitä?
Haluatko saada rakentavia kommentteja omiin teoksiisi?

Uudet osallistujat ovat tervetulleita – vaikkei sinulla vielä olisikaan ensimmäistä AV-ohjelmaasi.
Tapaamisiin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua riittää kunhan olet seuran jäsen, jos olet vasta liittymässä tule tutustumaan.

Seuraava AV-ilta – laita jo kalenteriin!

Toukokuu 2017 Keskiviikko 10.5.2017 klo 17.00 (HUOM: aika!) osoitteessa Eerikinkatu 46, 00180 Helsinki (kartta).

* Markku Kedrin käy läpi miten tehdään ensimmäisen AV-ohjelman. Markku aloittaa jo kello 17!
* Osallistujien omat ohjelmat
* Juha Tiihonen pitää neljännen ja viimeisen osan miten tehdä AV-esitys, Ron Davisin metodia mukaillen.
FRPS Ron Davies on ehdotonta brittien AV-tekijöiden kärkikaartia. Ron on mm. aktiviivisesti opettanut AV-ohjelmien tekemistä (katso esim. http://www.theiac.org.uk/av/ron-davies/ron-davies-on-av1.html). Hän myös myy valokuvia, joita voi katsoa kuvakaupassa www.etsy.com/uk/shop/welshdragonphotos.

Onko jotain mistä haluaisit että käydään läpi AV-illoissa?
Facebookissa voi ehdottaa ohjelmaa ensi syksyksi.

Alkusyksyn ohjelmasta meillä on sen verran tiedossa, että Mikael Suomela tulee kertomaan meille miten selostusta äänitetään, mutta myös miten ”vallitsevaa” ääntä taltioidaan. Tiedoteaan heti kun tarkka päivämäärä on selvä.
Tarvitsetko apua ohjelmasi esittämiseen?
Jos haluat esittää jotain mutta et ole varma tekniikasta, ota mielellään etukäteen yhteyttä, jotta ilta sujuu mahdollisimman jouhevasti!

av-ilta (at) kameraseura.fi
Löydät meidät myös Facebookista