AV-ilta

AV-illassa keskitytään valokuvan ja äänimaailman yhdistämiseen perustuviin AV-ohjelmiin.

Parhaimmillaan kokonaisuus on paljon vaikuttavampi kuin kuvat tai ääni yksinään.AVilta
Kiinnostaako valokuvan ja äänen yhdistäminen?
Miten pääsen liikkeelle ensimmäisen ohjelman kanssa?
Onko tekniikasta tai ohjelmista kysyttävää?
Haluatko vaihtaa mielipiteitä?
Haluatko saada rakentavia kommentteja omiin teoksiisi?

Uudet osallistujat ovat tervetulleita – vaikkei sinulla vielä olisikaan ensimmäistä AV-ohjelmaasi.
Tapaamisiin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua riittää kunhan olet seuran jäsen, jos olet vasta liittymässä tule tutustumaan.

Seuraava AV-ilta – laita jo kalenteriin!

Keskiviikko 14.11.2018 klo 18
Agenda:
– Käsikirjoittaja, copywriter, VTM Martti Korpijaakko tarjoaa oman käsityksensä draaman kaaren rakentamisesta sekä tarinankerronnasta (story telling) nimenomaan kuvakokoelmaan sovellettuna. Lähestymistapa on ennen muuta käytännönläheinen ja keskusteleva. Lisäksi illan vetäjä tarjoaa 3-4 eri teemoihin perustuvaa harjoitustyöaihetta, joita AV-iltaan osallistuvat voivat joko henkilökohtaisesti tai pieninä ryhminä soveltaa omiin kuvasarjoihinsa sekä työstää seuraavaan kokoukseen joko yksin tai työryhminä.
– omat ohjelmat
– toimihenkilöiden valinta vuodelle 2019

Tervetuloa!

Onko jotain mistä haluaisit että käydään läpi AV-illoissa?
Facebookissa voi ehdottaa ohjelmaa.

Tarvitsetko apua ohjelmasi esittämiseen?
Jos haluat esittää jotain mutta et ole varma tekniikasta, ota mielellään etukäteen yhteyttä, jotta ilta sujuu mahdollisimman jouhevasti!

av-ilta (at) kameraseura.fi
Löydät meidät myös Facebookista