AV-ilta

AV-illassa keskitytään valokuvan ja äänimaailman yhdistämiseen perustuviin AV-ohjelmiin.

Parhaimmillaan kokonaisuus on paljon vaikuttavampi kuin kuvat tai ääni yksinään.AVilta
Kiinnostaako valokuvan ja äänen yhdistäminen?
Miten pääsen liikkeelle ensimmäisen ohjelman kanssa?
Onko tekniikasta tai ohjelmista kysyttävää?
Haluatko vaihtaa mielipiteitä?
Haluatko saada rakentavia kommentteja omiin teoksiisi?

Uudet osallistujat ovat tervetulleita – vaikkei sinulla vielä olisikaan ensimmäistä AV-ohjelmaasi.
Tapaamisiin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua riittää kunhan olet seuran jäsen, jos olet vasta liittymässä tule tutustumaan.

Seuraava AV-ilta – laita jo kalenteriin!

Joulukuu 2017 Keskiviikko 13.12.2017 klo 18 osoitteessa Eerikinkatu 46, 00180 Helsinki (kartta).
Käsikirjoittaminen, kuvien ja musiikin valinta, draaman kaaren huomiointi, äänen taltiointi, kuvien ja musiikin synkkaaminen – näitä asioita on vuoden mittaan käyty läpi AV-illoissa.
Joulukuussa saamme esimerkin siitä kuinka nämä samat asiat toteutuvat valokuvaaja, muusikko ja tuottaja Jarkko Antikaisen projektissa.
Käymme läpi Jarkon matkan sisäisestä palosta valmiiksi teokseksi, nuotista valmiiksi äänilevyksi – pienkustantajan ABC.
Emme hukuttaudu tekniikkaan vaan katsomme asiaa taiteilijan ja tuottajan silmin ja näemme kuinka lopuksi syntyy musiikin ja kuvan yhdistävä teos.
Tarjolla audiota ja visiota.
Lisäksi ohjelmassa upeat omat ohjelmat ja valitaan toimihenkilöt seuraavalle vuodelle.
Tule mukaan mukavaan AV-iltaan.

Tervetuloa

Onko jotain mistä haluaisit että käydään läpi AV-illoissa?
Facebookissa voi ehdottaa ohjelmaa ensi kevääksi.

Tarvitsetko apua ohjelmasi esittämiseen?
Jos haluat esittää jotain mutta et ole varma tekniikasta, ota mielellään etukäteen yhteyttä, jotta ilta sujuu mahdollisimman jouhevasti!

av-ilta (at) kameraseura.fi
Löydät meidät myös Facebookista