Fiilisfotarit

Kuva: Mauno Pesonen

Näkeminen – kokeminen – jakaminen. Jokainen on fiilisfotari!
”Suoraan sanoen jotkut asiat innostavat ja toiset taas eivät. Yht’äkkiä haltioituu. Sellaista elämä on.” –dokumentista Cartier-Bresson, elokuvan uudistaja.

Fiilisfotarit kokoontuvat kunkin kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 18
Kameraseuralla Eerikinkatu 46:ssa, 00180 Helsinki ellei muuta ilmoiteta.
Tapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, ellei sitä ole ohjelmassa nimenomaan pyydetty.

Ke 3.10 Photowalk
HUOM! Huonon sään vuoksi Fiilareiden Photowalk/tapaaminen on peruttu!

Lokakuussa Fiilisfotarit jalkautuvat ulos kuvaamaan syksyistä Helsinkiä!
Kokoontuminen Kaivopuistossa kompassitorilla jo klo 17.30! Illan aikana kuvaamme Kaivopuiston ympäristössä. Luvassa myös pieniä kuvaustehtäviä, joihin voi halutessaan osallistua.

Tervetuloa!

Seuraa ilmoittelua Fiilisfotareiden Facebook-sivuilla!

Kuva: Marit Henriksson ”Midsummer”. Kuvan inspiraation lähteenä Hectorin ”Nukkuva stadi”.

Ke 5.9 Runoja ja Lauluja

Syyskuun kerhoillassa kokoonnuimme inspiroituneena sanataiteesta. Katselimme yhdessä kerholaisten tuomia kuvia ja pohdiskelimme sekä kuuntelimme kuinka kuvat ilmentävät laulun tai runon sanomaa ja henkeä. Kerholaiset olivat ilahduttavissa määrin käyttäneet aimo annoksen luovuutta ja myös koonneet erittäin hienoja kuvasarjoja. Ilta inspiroi paljon uusia näkemyksiä ja ideoita kuvaamiseen. Kiitokset kaikille kerhoiltaan osallistuneille!

Kuva: Mauno Pesonen ”Ursinin kallio”. Kuvan inspiraation lähteenä Mauno Kuusiston ”Heijastus”.

Kuva: Tiina Hyvönen. Kuvan inspiraationa Eino Leinon runo ”Minä rakastin metsää ja maailmaa”.

Syyskauden 2018 tulevat kerhoillat:
Ke 7.11 Vieraileva esiintyjä
Ke 5.12 Poptaidetta

Lämpimästi tervetuloa!

___________________________________________

Menneiden kerhoiltojen ohjelmat löytyvät omalta sivultaan.

Kerhonvetäjät
Tiina Hyvönen
Sohvi Hellsten
Saija Piiroinen

fiilisfotarit (at) kameraseura.fi

Tiedotukseen käytetään tämän sivun lisäksi Fiilisfotareiden Facebook-ryhmää.