Galleria-ryhmä

Galleria-ryhmän seuraava tapaaminen 15.9. klo 14 alkaen kerhohuoneelta (Eerikink. 46). Siellä meille on järjestetty taiteilijatapaaminen koskien Kameragallerian ”Torron kaikuja”-näyttelyä. Tämän jälkeen ehdimme käydä ainakin Forum Boxissa ja Hippolyten näyttelyssä, missä uudenlaisella tekniikalla Ilkka Halson ”anatomisia maisemakuvia”. Pääasiassa liikumme jalan ja kuvaten näyttelyiden välillä. Varsinaisen kuvaustehtävän (n.1/2h) suorittaa jokainen paluumatkallaan kerholle, jossa jälleen kahvit / teet, syömiset ja keskustelua. Kuvaustehtävän aihetta ja ehdotuksia muistakin näyttelyistä jne. voi esittää tapaamiseen mennessä. Tervetuloa!

Syyskauden ensimmäinen kokouksemme on lauantaina 18.8. klo 15 kerhohuoneellamme, Eerikinkatu 46:ssa. Olemme jatkossa päätyneet viettämään kokouksemme lauantaisin, koska palautteesta päätellen ko. ajankohta sopii useimmille parhaiten ja paikkoja on enemmän auki silloin.
Ensimmäisen kokouksemme kohteena on kaksi mielenkiintoista näyttelyä samassa tilassa, n.300m:n päässä kerholtamme, eli ”Forum Boxissa” : http://www.forumbox.fi/ On toivottavaa, että kaikki osallistuvat ovat Eerikinkatu 46:ssa paikalla klo 15, sillä näyttely on avoinna klo 16 saakka. Kuitenkin, mikäli jollain kerhomme jäsenistä on tiedossa tämän jälkeen joku hyvä näyttely ihan kävelymatkan päässä, otamme siitä tiedon ilolla vastaan! Näyttelyn jälkeen kokoonnumme perinteisesti galleriaamme kahvin, syömisen ja hyvän keskustelun merkeissä! TERVETULOA!
Tämän tapahtuman löydät myös Facebookin sivuiltamme: https://www.facebook.com/events/2026125957698541/ 

Galleria-ryhmä kokoontuu toukokuussa katukuvauksen teemoissa. Tapaamme Virka-gallerialla 20.5 sunnuntaina klo: 15.00 Pohjoisespa 11-13. Sieltä kävelemme kohti Kameraseuraa ja kuvaamme katukuvia matkalla. Reitti on seuraava: Kauppatori-Espanpuisto-Vanha kirkkopuisto-Annankatu- Eeerikinkatu-Lapinlahden puistikko-Kameraseura.

Kameraseuralla kahvit ja pientä syötävää.

Kameraseuran katukuvausryhmä on pysäyttänyt maagisia hetkiä Helsingissä: päivin ja öin, kaduilla ja toreilla, ruuhkassa, yksin ja yhdessä, monikulttuurisena, kansainvälisenä. Iloisena, rakastavana, rentona.

Helsingin Kameraseurassa aloitti keväällä 2017 katukuvauksesta kiinnostuneiden pieni kerho, jossa tutkailtiin puolen vuoden ajan katukuvauksen pitkää historiaa ja tutustuttiin maailman tunnetuimpien katukuvaajien erilaisiin lähestymistapoihin.

Valokuvaaja, kuvajournalisti Sami Kero valitsi näyttelyyn kahdenkymmenen kuvan kokonaisuuden.

Terveisin Sari Teräväinen