K-movie

Video-editointi on luova, haastava mutta hauska jatke videokuvaukselle. Kameraseuran oma K-movie alakerho on tarkoitettu juuri Sinulle, joka haluat syventyä asiaan.

Video-editing and producing a programme, can be the creative next step to shooting. It has its challenges, but can be fun. Should this appeal to you K-movie is for you!

Vetäjäpulasta johtuen K-movien 2017 kokoukset on peruttu. Kuitenkin kevään aikana (huhtikuussa) pidetään tarpeen mukaan ainakin yhden kokouksen. Jos olet  kiinnostunut tulemaan mukaan ja suunnittelemaan kerhon tulevaa toimintaa, laita rohkeasti viesti alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

So far we have no meetings planned for 2017, due to lack of organisers. However if you are interested to come and help plan, we may arrange one meeting in April. Let us know if you are interested at the e-mail address below!

Yhteystiedot:
Vuoden 2016 menneet tapaamiset