Lauantaikamerat

Lauantaikamerat tarjoaa kameraseuran jäsenille tilaisuuden lähteä yhdessä kuvaamaan, tutustumaan näyttelyihin tai viettää muuten vain aikaa yhdessä valokuvauksen parissa. Silloin tällöin teemme kuvausretkiä pääkaupunkiseutua kauemmaksikin, ulkomaan kohteita unohtamatta. Pääsääntöisesti kokoonnumme  lauantaisin. Vetäjänä toimii Gun-Britt Husberg ja Hannu Iso-Oja.

Tapahtuma ehdotuksia otetaan vastaan ilomielin.

Syksy 2017

Lauantaikameroiden syyskausi starttaa 23.9. Kruunuvuorenrannassa Öljysäiliö 468 avoimilla ovilla. Öljysäiliön valotaideteos valmistui vuonna 2012 ja se on toteutettu World Design Capital Helsinki 2012 -projektina. Teoksen suunnittelija on valotaiteilija Tapio Rosenius Lighting Design Collectivesta.
Menemme tutustumaan kyseiseen teokseen ja sen lähiympäristöön. Mukaan kannattaa varata säänmukainen varustus, jalusta, mahdollisesti tasku-/otsalamppu jos liikkuu maastossa. Säiliön sisällä on erikoinen äänimaisema ja kiinnostuneiden kannattanee varata mukaan myös jotain kalustoa äänen tallentamiseen.
Aurinko laskee kyseisenä päivänä kello 19.17 ja tapaamme vähän ennen, eli kello 19.00 öljysäiliön parkkipaikalla, josta on vielä muutama sata metriä kävelymatkaa.
Linkistä vähän tietoa paikasta, öljysäiliöstä ja saapumisohjeita.

Parasta aikaa Öljysäiliön kuvaamiseen on auringon laskettua, ennen täyttä pimeyttä ja paikalta saa myös uuden kuvakulman Helsingin keskustaan

Tässä vähän kuvaa säiliöltä ja Suunnittelijan haastattelu.

Kuvia tapahtumista

Voit katsella kuviamme kaikista tapahtumistamme Lauantaikameroiden kuvagalleriassa, jonka löydät täältä.

Löydät meidät myös  Facebookista.
lauantaikamerat (at) gmail.com

Lauantaikamerat -valokuvanäyttelyssä Helsingin rautatieasemalla Kuva @Pauli Araneva