Lauantaikamerat

Lauantaikamerat tarjoaa kameraseuran jäsenille tilaisuuden lähteä yhdessä kuvaamaan, tutustumaan näyttelyihin tai viettää muuten vain aikaa yhdessä valokuvauksen parissa. Silloin tällöin teemme kuvausretkiä pääkaupunkiseutua kauemmaksikin, ulkomaan kohteita unohtamatta. Pääsääntöisesti kokoonnumme  lauantaisin. Vetäjänä toimii Gun-Britt Husberg ja Hannu Iso-Oja.

Tapahtuma ehdotuksia otetaan vastaan ilomielin.

Syksy 2017

Lauantaikamerat pyrkivät kokoontumaan syksyn 2017 aikana kerran kuukaudessa, vetäjätiimin kiireiden antaen siihen mahdollisuuden. Kuten edellisestä lausessta voi aistia, niin tiimi hakee vahvistusta joukkoon. Jos olet halukas liittymään mukaan ota yhteyttä lauantaikamerat (at) gmail.com tai nykäse hihasta, kun tavataan. Tällä hetkellä meitä on vetotiimissä 2 henkilöä (Gun-Brit ja Hannu).

Lokakuussa emme järjestä tapaamista ja marras-/joulukuun tilanteesta tiedotamme myöhemmin.

Kuvia tapahtumista

Voit katsella kuviamme kaikista tapahtumistamme Lauantaikameroiden kuvagalleriassa, jonka löydät täältä.

Löydät meidät myös  Facebookista.
lauantaikamerat (at) gmail.com

Lauantaikamerat -valokuvanäyttelyssä Helsingin rautatieasemalla Kuva @Pauli Araneva