Lauantaikamerat

Lauantaikamerat tarjoaa kameraseuran jäsenille tilaisuuden lähteä yhdessä kuvaamaan, tutustumaan näyttelyihin tai viettää muuten vain aikaa yhdessä valokuvauksen parissa. Silloin tällöin teemme kuvausretkiä pääkaupunkiseutua kauemmaksikin, ulkomaan kohteita unohtamatta. Pääsääntöisesti kokoonnumme  lauantaisin. Vetäjänä toimii Katariina Forsblom, Gun-Britt Husberg ja Hannu Iso-Oja.

Tapahtuma ehdotuksia otetaan vastaan ilomielin.

Kesä 2017

Kesäkuu-Heinäkuu

Lauantaikamerat-Extra feat. Opintokerho
Lauantaikamerat ja Opintokerho lähtevät Kesäretkelle Suomen Turkuun ja tarkoituksena mennä katsomaan Ranskalaisen Robert Doisneau (1912–1994) Minun Pariisini näyttelyä sekä kuvaamaan kesäistä kaupunkia.
Retken matkat tehdään ja varataan omatoimisesti.
Helsingistä lähtee esimerkiksi OnniBussi kello 9.15 ja paluu Turusta 19.10. Jos tulet jollain muulla kuljetuksella, niin tavataan Turun Taidemuseolla kello 12.30
Näyttelyyn tutustumisen jälkeen jäänee vielä aikaa ruokailuun ja ”kameran ulkoiluttamiseen” ennen kotimatkaa.

Syksy 2017

Kuvia tapahtumista

Voit katsella kuviamme kaikista tapahtumistamme Lauantaikameroiden kuvagalleriassa, jonka löydät täältä.

Löydät meidät myös  Facebookista.
lauantaikamerat (at) gmail.com

Lauantaikamerat -valokuvanäyttelyssä Helsingin rautatieasemalla Kuva @Pauli Araneva