Lauantaikamerat

Lauantaikamerat tarjoaa kameraseuran jäsenille tilaisuuden lähteä yhdessä kuvaamaan, tutustumaan näyttelyihin tai viettää muuten vain aikaa yhdessä valokuvauksen parissa. Silloin tällöin teemme kuvausretkiä pääkaupunkiseutua kauemmaksikin, ulkomaan kohteita unohtamatta. Pääsääntöisesti kokoonnumme  lauantaisin. Vetäjänä toimii Katariina Forsblom, Gun-Britt Husberg ja Hannu Iso-Oja.

Tapahtuma ehdotuksia otetaan vastaan ilomielin.

AITA näyttely syksyllä 2017

Nyt on aika kaivaa arkistoja ja etsiä kuvia Lauantaikameroiden tapaamisilta tulevaan Aita näyttelyyn. Tänä vuonna kuvien on tarkoitus olla Lauantaikameroiden tapaamisilla otettuja ja kaikki tapahtumat aikaväliltä 14.5.2016–3.5.2017. Lähetä 3.5.2017 mennessä kuvasi Lauantaikameroiden sähköpostiin lauantaikamerat (at) gmail.com. Voit lähettää useamman kuvaehdokkaan. Jokainen kuvansa lähettänyt saa varmasti yhden kuvan mukaan Aita julisteeseen. Jos tilaa riittää, niin lopuista kuvista arvomme kokonaisuuteen parhaiten sopivat lisäkuvat. Tänä vuonna vetäjät tekevät julisteet aikarajoitteiden takia.
Kaipaamme lisää kuvia Aita näyttelyyn, rohkeasti mukaan.
ps. lähetä kuvat isossa koossa, ei saa pienentää.

Kevät 2017

Huhtikuu
29.04.2017 Suomenlinna
Turun reissun tilalla teemme retken Suomenlinnaan. Tavataan klo 12.45 Kauppatorilla Suomenlinnan lauttarannassa ja mennään klo 13.00 lautalla Suomenlinnaan. Siellä kuvaamme annetun aiheen mukaan klo 15.00 asti, jolloin tapaamme Cafe Chapmanissa.

Toukokuu
13.05.2017 ohjelma ilmoitetaan myöhemmin
27.05.2017 ohjelma ilmoitetaan myöhemmin

Kesäkuu
10.06.2017 ohjelma ilmoitetaan myöhemmin

Kuvia tapahtumista

Voit katsella kuviamme kaikista tapahtumistamme Lauantaikameroiden kuvagalleriassa, jonka löydät täältä.

Löydät meidät myös  Facebookista.
lauantaikamerat (at) gmail.com

Lauantaikamerat -valokuvanäyttelyssä Helsingin rautatieasemalla Kuva @Pauli Araneva