Natura

Naturassa (Luonto- ja ympäristökuvaajat) asiantuntevat luennoitsijat esitelmöivät luontokuvauksesta. Kilpailuohjelma on monipuolinen: peruskilpailun lisäksi on kuvapari, kuvasarja, kuvakokonaisuus ja teemakilpailuja luonto- ja ympäristöaiheeseen liittyen, ilman manipulointeja. Luontokuvaamisen ohella perehdytään myös lajituntemiseen ja luonnossa liikkumiseen.
Tapaamiset järjestetään tammi – huhtikuussa ja syys – marraskuussa kuukauden neljäs tiistai kello 18 Kameraseuralla osoitteessa Eerikinkatu 46, 00180 Helsinki (kartta). Tapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, ellei sitä ole ohjelmassa nimenomaan pyydetty.

2018 tapaamiset

25.9.2018 Lassi Ritamäki

Lassi Ritamäen esityksenä on ”Maisemia ja yksityiskohtia pääkaupunkiseudun luontokohteista”.

23.10.2018 Paula Lehtimäki / Hilin muistokilpailu kuvasarjoille

Paula Lehtimäki on monipuolinen kuvaaja, joka on menestynyt hyvin niin Kameraseuran kuin muissakin kilpailuissa.

27.11.2018 Arno Rautavaara / Vuoden luonto- ja ympäristökuvaajakilpailu

Arno Rautavaara on eläkkeellä oleva tietokirjatoimittaja, luontokuvaaja ja Suomen luonnonvalokuvaajat ry:n perustaja- ja kunniajäsen.

Naturan 2018 tapaamisten muistiot ja palkitut kuvat

Naturan 2017 tapaamisten muistiot ja palkitut kuvat

Naturan 2016 tapaamisten muistiot ja palkitut kuvat

Naturan 2015 tapaamisten muistiot ja palkitut kuvat