Natura

Naturassa (Luonto- ja ympäristökuvaajat) asiantuntevat luennoitsijat esitelmöivät luontokuvauksesta. Kilpailuohjelma on monipuolinen: peruskilpailun lisäksi on kuvapari, kuvasarja, kuvakokonaisuus ja teemakilpailuja luonto- ja ympäristöaiheeseen liittyen, ilman manipulointeja. Luontokuvaamisen ohella perehdytään myös lajituntemiseen ja luonnossa liikkumiseen.
Tapaamiset järjestetään tammi – huhtikuussa ja syys – marraskuussa kuukauden neljäs tiistai kello 18 Kameraseuralla osoitteessa Eerikinkatu 46, 00180 Helsinki (kartta). Tapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, ellei sitä ole ohjelmassa nimenomaan pyydetty.

AITA – näyttely 15.8. – 14.9.2017

Kiitoksen kaikille Natura – kerhon AITA – näyttelyjulisteisiin kuvaehdotuksiaan lähettäneille. Jokainen kuviaan lähettänyt sai kerhomme AITA – näyttelyjulisteisiin (2 kpl) vähintään yhden kuvan. Jotkut kaksikin kuvaa, riippuen siitä miten kuvat sattuivat istumaan kokonaisuuteen.

Kameraseuran vuotuinen AITA – näyttely järjestetään Finlandia-talon Galleria Verandassa 15.8. -14.9.2017.

Tulevat tapaamiset

26.9.2017

Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

24.10.2017

Illan vieraana on Pekka Lehtonen. Hänellä on Eerikinkadun tiloissa merilintu ja -maisema aiheinen valokuvanäyttely lokakuussa. Pekka pitää esitelmän näyttelyn aiheesta ja toimii myös illan kuvakilpailun tuomarina.

Hilin muistokilpailu kuvasarjoille (kuvatiedostot).

28.11.2017

Vuoden luonto- ja ympäristökuvaajakilpailu kuvatiedostoille.
Muu ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Naturan 2017 tapaamisten muistiot ja palkitut kuvat

Naturan 2016 tapaamisten muistiot ja palkitut kuvat

Naturan 2015 tapaamisten muistiot ja palkitut kuvat

Naturan 2014 tapaamisten muistiot