Natura

Naturassa (Luonto- ja ympäristökuvaajat) asiantuntevat luennoitsijat esitelmöivät luontokuvauksesta. Kilpailuohjelma on monipuolinen: peruskilpailun lisäksi on kuvapari, kuvasarja, kuvakokonaisuus ja teemakilpailuja luonto- ja ympäristöaiheeseen liittyen, ilman manipulointeja. Luontokuvaamisen ohella perehdytään myös lajituntemiseen ja luonnossa liikkumiseen.
Tapaamiset järjestetään tammi – huhtikuussa ja syys – marraskuussa kuukauden neljäs tiistai kello 18 Kameraseuralla osoitteessa Eerikinkatu 46, 00180 Helsinki (kartta). Tapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, ellei sitä ole ohjelmassa nimenomaan pyydetty.

Tulevat tapaamiset

28.3.2017 kello 18

Vuoden 2017 haastekilpailu kuvatiedostoille. Kilpailun teemana on ”Vuodenaika”. Kilpailun tuomarina toimii eräs arvostettu luontokuvaaja. Kilpailun tuomaroinnin lisäksi hän esittää meille kuvaesityksen ”Vuoden luontokuva 2016 semifinalistit”.

Haastekilpailussa Natura haastaa seurat Amatörfotografklubben i Helsingfors (AFK) , Hyvinkään Kameraseura (HK), Kara-Kamerat (KK), Laajasalon Valokuvaajat (LV), Olarin Kamerat (OK), Soukan Kamerat (SK), Tapiolan Kamerakerho (TK), Vantaan Fotokerho (VFK) ja Vihdin Kameraseura (VKS).

Kilpailuun saa osallistua enintään kolmella yksittäisellä manipuloimattomalla kuvatiedostolla (ei kuvapareja eikä kuvasarjoja) osallistujaa kohti. Kuvien suosituskoko on leveys 1920 pix ja korkeus 1080 pix. Kilpailuun voi osallistua missä tahansa kilpailussa aiemmin palkituilla luonto- ja ympäristöaiheisilla kuvilla, paitsi ei aiemmin tässä haastekilpailussa palkituilla kuvilla.

Huomioikaa Naturan kilpailusäännöistä erityisesti kuvien manipulointia rajoittavat säännöt.

Kilpailukuvat ladataan alla olevan linkin kautta. Valitse siinä Natura ja lue kuvien latausohjeet. HUOM! Muistakaa merkitä kuvien latausjärjestelmässä myös kuvaajan edustaman seuran nimilyhenne kuvaajan nimen eteen (ks. lyhenteet ylempää, esim. ”LV Kirsi Kuvaaja”)

Haastekilpailun kilpailukuvien lataus

Kilpailukuvat tulee ladata viimeistään perjantaina 24.3.2017 kello 18 mennessä.

25.4.2017

Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Naturan edellisten tapaamisten muistiot ja palkitut kuvat löydät täältä

Naturan nettigallerian löydät täältä

Naturan uudet kilpailusäännöt alkaen 1.1.2016 tämän linkin takana

natura(at)kameraseura.fi