Natura

Naturassa (Luonto- ja ympäristökuvaajat) asiantuntevat luennoitsijat esitelmöivät luontokuvauksesta. Kilpailuohjelma on monipuolinen: peruskilpailun lisäksi on kuvapari, kuvasarja, kuvakokonaisuus ja teemakilpailuja luonto- ja ympäristöaiheeseen liittyen, ilman manipulointeja. Luontokuvaamisen ohella perehdytään myös lajituntemiseen ja luonnossa liikkumiseen.
Tapaamiset järjestetään tammi – huhtikuussa ja syys – marraskuussa kuukauden neljäs tiistai kello 18 Kameraseuralla osoitteessa Eerikinkatu 46, 00180 Helsinki (kartta). Tapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, ellei sitä ole ohjelmassa nimenomaan pyydetty.

AITA – näyttely 15.8. – 14.9.2017

Kiitoksen kaikille Natura – kerhon AITA – näyttelyjulisteisiin kuvaehdotuksiaan lähettäneille. Jokainen kuviaan lähettänyt sai kerhomme AITA – näyttelyjulisteisiin (2 kpl) vähintään yhden kuvan. Jotkut kaksikin kuvaa, riippuen siitä miten kuvat sattuivat istumaan kokonaisuuteen.

Kameraseuran vuotuinen AITA – näyttely järjestetään Finlandia-talon Galleria Verandassa 15.8. -14.9.2017.

Kuvausretki Repoveden kansallispuistoon 26.8.2017

Kameraseura ja Kouvolan kameraseura järjestävät yhteisen kuvaus- ja patikointiretken Repoveden kansallispuistoon lauantaina 26.8.2017. Tapaaminen aamulla klo 10.00 Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalon parkkipaikalla. Osoite: Näkkimistöntie 1, 47900 Vuohijärvi. Siitä jatketaan yhdessä vielä matkaa Saarijärven sisääntuloportille. Matkaa sinne on vielä yli 30 km.

Reissulla ei tarvitse olla hyvä kunto. Retki on sellainen, että jokainen jaksaa eikä tahti ole kova. Maasto on helppokulkuista. Tarkoitus on jättää mahdollisuus juttelulle ja tutustumiselle. Kouvolan kameraseura tarjoaa eväät, mutta oma juomapullo on syytä ottaa mukaan. Lisätietoja ja kimppakyytikyselyjä voi esittää Reino Havumäelle (puh. 050 557 1213 ja sähköpostitse reino.havumaki(at)kameraseura.fi)
Etukäteisilmoittautuminen alla olevan Facebook – linkin kautta.

Tarkemmat tiedot retken sisällöstä, aikatauluista ja ilmoittautuminen tämän linkin takaa.

Tulevat tapaamiset

26.9.2017

Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

24.10.2017

Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Pekka Lehtosen vierailu siirtyy myöhempään ajankohtaan, koska hänen merilintu ja -maisema aiheinen valokuvanäyttelynsäkin Eerikinkadulla siirtyy alkavaksi vielä tarkentamattomaan ajankohtaan.

Hilin muistokilpailu kuvasarjoille (kuvatiedostot).

28.11.2017

Vuoden luonto- ja ympäristökuvaajakilpailu kuvatiedostoille.
Muu ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Naturan 2017 tapaamisten muistiot ja palkitut kuvat

Naturan 2016 tapaamisten muistiot ja palkitut kuvat

Naturan 2015 tapaamisten muistiot ja palkitut kuvat

Naturan 2014 tapaamisten muistiot