Natura

Naturassa (Luonto- ja ympäristökuvaajat) asiantuntevat luennoitsijat esitelmöivät luontokuvauksesta. Kilpailuohjelma on monipuolinen: peruskilpailun lisäksi on kuvapari, kuvasarja, kuvakokonaisuus ja teemakilpailuja luonto- ja ympäristöaiheeseen liittyen, ilman manipulointeja. Luontokuvaamisen ohella perehdytään myös lajituntemiseen ja luonnossa liikkumiseen.
Tapaamiset järjestetään tammi – huhtikuussa ja syys – marraskuussa kuukauden neljäs tiistai kello 18 Kameraseuralla osoitteessa Eerikinkatu 46, 00180 Helsinki (kartta). Tapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, ellei sitä ole ohjelmassa nimenomaan pyydetty.

2018 tapaamiset

24.4.2018 Timo Knuutinen: Kasvikuvaajan tarinoita / Kuvaparikilpailu

Illan vieraaksi saapuu kasvikuvaaja Timo Knuutinen.

Kuvaparikilpailu

Kuvaparikilpailun aiheena on ”Kasvit ja sienet”.
Kilpailuun voi osallistua enintään kahdella (2) kuvaparitiedostolla. Kukin kuvapari tulee sijoittaa yhteen kuvatiedostoon. Tässä linkki vuoden 2016 kuvaparikilpailun palkittuihin, joista voi katsoa mallia kuvaparien sijoittamisesta yhteen tiedostoon.

Kilpailukuvien latausaika on päättynyt. Kiitos kilpailuun osallistuneille.

Naturan 2018 tapaamisten muistiot ja palkitut kuvat

Naturan 2017 tapaamisten muistiot ja palkitut kuvat

Naturan 2016 tapaamisten muistiot ja palkitut kuvat

Naturan 2015 tapaamisten muistiot ja palkitut kuvat