Nuoret

Kameraseuran nuoret ja NVK Local Helsinki!

Kameraseuran nuoret ja NVK Local Helsinki on kaikille 16-30 vuotiaille suunnattu ryhmä, jonka tarkoituksena on yhdistää pääkaupunkiseudun nuoria valokuvaajia valokuvaamisen, oppimisen ja yhdessä tekemisen myötä. Pysyäksesi perillä tulevista tapahtumista ja tutustuaksesi muihin Helsingin nuoriin valokuvaajiin liity facebookissa NVK Local Helsinki ryhmään ja Kameraseuran nuoret ryhmään!

TÄSSÄ VIELÄ Nuortenvalokuvaajien Instagram. Käykää seuraamassa ja osallistumassa viikonkuva-kilpailuun!

Kameraseuran Nuoret ja Nuoret Valokuvaajat yhdistävät siis voimansa NVK Local Helsinki! ryhmässä. Tiedossa photowalkkeja, studiossa ja miljöössä kuvaamista, hangout iltoja ja muuta. Tule mukaan kuvaamaan ja tutustumaan samanhenkisiin nuoriin valokuvaajiin tapahtumissamme!

Kameraseura toimii osoitteessa Eerikinkatu 46 Helsinki

Jos sinulla on mitään kysyttävää Kameraseurasta, kerhotoiminnasta tai muusta asiaan kuuluvasta, laita ihmeessä viestiä vetäjien sähköpostiin nuoret (at) kameraseura.fi.

Tulevat tapahtumat:

Elokuu:
NVK Local Helsinki Portrait Workshop 12.8.2017

NVK Local Helsinki palaa kesätauolta sulkimet laulaen potrettikuvaamisen merkeissä ulkosalla!
Tutustumme potrettikuvaamiseen kesäisissä tunnelmissa mallien ja reflojen parissa, Kaivopuistossa klo 15!
Ota mukaan kamerasi, inspiroitunut mielesi, sekä vaikka kaveri malliksi!
Suositeltavaa on myös ottaa mukaan, vettä, evästä ja refla tai diffuuseri jos löytyy!
Tervetuloa mukaan!

NVK Weekend Helsinki 25.-27.8.
Helsingin urbaanissa ympäristössä  järjestettävä viikonloppuleiri kutsuu mukaan erityisesti katukuvaajia, sekä henkilö- ja studiokuvaamisesta kiinnostuneita. Viikonlopun hintaan (99 €) sisältyy ruokailu, mutta majoitusta emme valitettavasti pysty tarjoamaan. Ilmoittautumisohjeet tulevat lähiaikoina.

Suunnittelemme parhaillaan tulevaisuuden kerhoiltoja. Tapahtumat löydät parhaiten liittymällä NVK Local Helsinki ryhmään Facebookissa.

Menneet tapahtumat:

Heinäkuu: NVK Local Helsinki Nightphotowalk 15.7
Kesäkuu: NVK Local Helsinki Picnic 17.6 Suomenlinna. Kokoonnumme yhdessä syömään eväitä ja nauttimaan kesäauringosta! Kamerat on tottakai hyvä olla mukana.
Toukokuu:  NVK Local Helsinki Photowalk Day :kävelyretki 13.5. Punavuori-Kaivari

Maaliskuu: NVK Local Helsinki Hangout

Kevättä odotellessa kokoonnutaan porukalla Kameraseuran tiloihin viettämään iltaa nyyttäri hengellä tutustuen toisiimme paremmin hengaillessa, potretteja kuvatessa ja tulevaa vuotta pohtiessa!
Eli kaikki mukaan rennosti chillailemaan ja tutustumaan 10.3.2017 Kameraseura RY:n uusiin tiloihin!
Nyyttäri hengellä tarkoitamme, että kaikki voivat tuoda mukanaan eväitä tai herkkuja kaikkien nautittavaksi illan myötä!
Ottakaa myös kameroita mukaan, koska ohjelmassa on mm. myös salamoilla potrettejen kuvaamista hengailun ohella!

Elokuun tapahtuma:  19.8.2016  World Photo Day Studio Demo Tutustuttiin porukalla studiossa kuvaamiseen ja mallin kanssa työskentelyyn World Photo Dayn kunniaksi!

Syyskuun tapahtuma: 17.9.2016 NVK Photowalk day   Lähdemme porukalla ulos kuvaamaan! Tarkemmat ohjeet ja tapahtumasivun löydät täältä! Käy siis osallistumassa tapahtumaan, ja nähdään Voimalamuseolla, älkää unohtako kameraa ja lämpimiä käsineitä!

Huhtikuu:   seuraava tapahtuma pidetään lauantaina 15.4. Helsinki Local-Studio Visit

NVK Local Helsinki lähtee Vallilaan vierailemaan Pasi Järvenpään studioon ja tutustumaan tekniikoihin studiossa kuvaamisessa!
Studiossa tutustumme päivänvalolla sekä salamoilla kuvaamiseen, mallin kanssa työskentelyyn ja työnkulkuun studiossa. Nyt uutta inspiraatiota löytämään Pasi Järvenpään johdolla!

Pasin kuvia löytyy täältä, käykää seuraamassa:

****

Nuoret valokuvaajat on Suomen Kameraseurojen Liitto ry:n organisoima, nuorten valokuvausharrastusta ja yhteisöllisyyttä kehittämään perustettu yhteisö. Jos sinulla on kysyttävää Kameraseurasta, Nuoret Valokuvaajat yhteisöstä tai tästä ryhmästä niin voit ottaa yhteyttä sähköpostilla: Nuoret (at) kameraseura.fi

Lisätietoa NVK:sta:

nuoretvalokuvaajat.fi