Persona

Persona henkilökuvausryhmän toiminta painottuu 2017 toiminnallisuuteen minityöpajojen muodossa. Kevät ja syyskauden aikana varataan yksi kerhoilta valokuvaajavieraan myötä henkilökuvien katseluun ja keskusteluun valokuvista.  Joka kuukauden toinen maanantai klo 18:00 – 21:00.  Seuraa Kameraseuran web sivulta Toiminta -> Persona mahdolliset muutokset.

Lisätietoja: personat@kameraseura.fi

Persona nettigalleriakuviin liittyvät lisäys- tai poistopyynnöt Personan vetäjille

Syksyn 2017 Persona-päivämäärät

Syyskuu ma 11. Persona ”pihalla”… tilattuna sää, sellainen vähemmän viimainen, jopa hieman sateetonkin. Siis saappahat tahi muutoin hyvät jalkineet kameran kera mukaasi ota, Eerikinkadulla tavataan, kuudelta, ajatukset vaihdetaan. Kohti kuvaustehtäviä joukoin sankoin pitkin katuja tallataan … Takaisin tulemma kun pimeys saa … Tervetuloa mukaan 🙂
 Lokakuu ma 9. Kuvien käsittely & Katselu … Lokakuun Persona pyhitetään kuville. Aluksi käymme läpi työnkulkua Lightroom ja Capture One ohjelmissa, jonka jälkeen siirrytään kuvien katseluun. Ota mukaasi kuvia joista haluat palautetta. Nimeä kuvasi niin että ne alkavat numerolla (esim. 1-etunimisukuni, 2-kuvannimi jne). Aloitamme numero 1- alkuisista jatkaen siihen asti kun intoa ja kuvia riittää. Tervetuloa!
 Marraskuu ma 13. Persona työpajassa mustaa ja valkoista … Persona sukeltaa sävykkääseen mustavalkoiseen maailmaan. ”Film noir”, musta elokuva, tummaa melankoliaa, kepeämmät Komissario Palmut, sävykkyyttä ja varjojen tanssia mustavalkoisessa ajassa. Olemme varanneet myös studion joka on vasta saatu kalustettua valmiiksi. Studiossa aloittavat vähemmän studiossa työskennelleet. Mallejakin saamme paikalle. Tervetuloa mukaan!
Joulukuu ma 11. Persona Goes Xmas … Ultimate Maga Xmas Avoimen Ilman (open air) Photo and Feeling Monday Tour … Eli helinää helskettä, vilinää vilskettä Jouluisassa hengessä. Löydämme valon ja tunnelman ulkoa, kaikenlaiset jouluisat killuttimet ynnä muut valoa tuottavat (tai muuten vain kivat) sallittuja jopa toivottavia. Lämmintä ylle ja hyvät jalkineet, kamera mukaan. Tervetuloa, iloinen Persona(llinen) tonttujoukko 🙂

Kevään 2018 Persona-päivämäärät

Tammikuu ma 8.