Persona

Persona henkilökuvausryhmän toiminta painottuu toiminnallisuuteen minityöpajojen muodossa. Kevät ja syyskauden aikana varataan yksi kerhoilta valokuvaajavieraan myötä henkilökuvien katseluun ja keskusteluun valokuvista.  Joka kuukauden toinen maanantai klo 18:00 – 21:00.  Seuraa Kameraseuran web sivulta Toiminta -> Persona mahdolliset muutokset.

Lisätietoja: personat@kameraseura.fi

Persona nettigalleriakuviin liittyvät lisäys- tai poistopyynnöt Personan vetäjille

Kevään 2018 Persona-päivämäärät

Tammikuu ma 8. Persona Goes LUX, ”I … I see the light! I see the light!” … Jaken ja Elwoodin hengessä RayBanit päähän ja LUXiin. Käytetään toisten valoa ja lisätään omaamme. Lämmintä päälle, hyvät ja lämpimät jalkineet jalkaan ja kamera mukaan. Tervetuloa! HUOM! Kokoonnumme klo 18 Svenska Teaternin edessä, Pohjoisesplanadi 2.
Helmikuu ma 12.
Maaliskuu ma 12. Katsellaan ruutuja, Katsellaan hyvässä seurassa itse ottamia valokuvia, aiheena kerhon mukaan persoona. Tuo muistitikulla kuvia, mistä haluat kuulla muiden mielipiteitä. 🙂 … Tervetuloa mukaan!
Huhtikuu ma 9. Persona Goes Mobile Walk … Teemalla ”Poluilta faceen” … Kuvaamme mobiililaitteilla (kännykkä, Pädi) tai kameralla (wifi, BT tai muuten yhdistetty) jolla on saadaan kuvat siirrettyä ”tien päältä” jakoon. Ota mukaasi känny, pädi, wifi liitettävä kamera tms. sekä lämmintä päälle ja hyvät jalkineet. Tervetuloa mukaan!
Toukokuu ma 14.