Persona

Persona henkilökuvausryhmän toiminta painottuu 2017 toiminnallisuuteen minityöpajojen muodossa. Kevät ja syyskauden aikana varataan yksi kerhoilta valokuvaajavieraan myötä henkilökuvien katseluun ja keskusteluun valokuvista.  Joka kuukauden toinen maanantai klo 18:00 – 21:00.  Seuraa Kameraseuran web.sivulta Toiminta-Persona mahdolliset muutokset.

Lisätietoja: personat@kameraseura.fi

Persona nettigalleriakuviin liittyvät lisäys- tai poistopyynnöt Personan vetäjille

Kevät 2017

Tammikuu ma 09. Personan tarina jatkuu uusissa tiloissa, Eerikinkatu 46, teemalla ”Uusi” (tiiliseinä taustana, kuvaa tilan ehdoilla …). Ota mukaasi inspiraatiota, iloista mieltä ja kamerasi. Käytämme apuna ”pikkusalamia” (+mahdollisia muokkaimia niihin) joten sellaisiakin saa tuoda mukanaan, mutta menemme pieni on kaunista ajatuksella (valoa on lainattavaksi jos omaa ei ole). Tervetuloa mukaan uusiin seikkailuihin …

Helmikuu ma 13.  Persona työpaja klo 18:00. Tutustutaan Kameraseuran ”keikkavaloinin” ystävänpäivän hengessä, valaisu kartan mukaisesti, useampi kohde kuvassa, ryhmän kuvaus. Oma kamera mukaan … Tervetuloa.

Maaliskuu ma 13.  Persona goes Kuva & Kamera, Työpaja. Harjoitukset ja Info messuilla tapahtuvaa Persona hattuhulluttelua varten. Voit hyvin osallistua harjoituksiin vaikka et olisikaan tulossa Kuva & Kamera messuille kuvauspisteeseen. Tervetuloa mukaan.

Huhtikuu ma 10.  Persona. Ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Toukokuu ma 8.  Persona. Ohjelma tarkentuu myöhemmin.