Teema

Teema kokoontuu kevät- ja syyslukukausina kunkin kuukauden toisena torstaina Kameraseurassa osoitteessa Erikinkatu 46. Raitiovaunu 7:n ja 9:n lähin pysäkki on Ruoholahden villat, ja raitiovaunu 6T:n lähin pysäkki on Hietalahdenkatu. Kokouksessa on pöytäkilpailu etukäteen annetusta teemasta vedoksilla, max 20x30cm, max 3 kuvaa / kerholainen, kuvat tuodaan kokoukseen. Kilpailussa noudatetaan Kameraseuran kilpailusääntöjä. Voit katsoa ottamiamme kuvia Teeman nettigalleriassa. Tapaamisiin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, ellei sitä ilmoituksessa nimenomaan pyydetä. Teeman vetäjinä toimivat Auli Kaartinen, Paula Lehtimäki ja Katja Virolainen.
Yhteystiedot: teema (at) kameraseura.fi ja ks.teema (at) gmail.com (kuvat ja muut isot tiedostot)

Teemakerho löytyy nyt myös Facebookista! Ryhmään voivat liittyä Kameraseuran jäsenet.

 

  • Teeman kerhoillat ja kilpailujen teemat syksyllä 2018 torstaisin klo 18
    Syyskuu  13.9.2018 – Kesän satoa
    Lokakuu  18.10.2018 – Numero (mieluiten jokin harvinaisempi kuin esim. katukylteissä) HUOM! tämä kerhoilta on viikkoa myöhemmin kuin normaalisti!
    Marraskuu  8.11.2018. – Abstrakti – viivoja, muotoja, värejä
    Joulukuu  13.12.2018 – Vandalismia

 

Teeman lokakuun kerhoilta torstaina 18.10.2018 Kameraseuran galleriassa

Kuva: Raimo Ketolainen ”Haarukka-asetelma 1”

Lokakuun vieraana on Raimo Ketolainen, joka kertoo kuvaajataustoistaan näin: ”Kuvaajana olen toiminut 1970 luvulla kuvaten dioja, mutta lopetin sen aika pian.
Vuonna 2002 ensimmäisen lapsenlapseni syntymä aiheutti siirtymisen digikuvaamiseen, ja siitä harrastus on lisääntynyt koskemaan kaikkea sellaista, jossa on jotain esteettistä. Kuvausaiheita ovat olleet ovet, lapsen lapset, arkkitehtuuri, luonto jne.
Kameraseuran jäsenenä olen ollut nyt pari vuotta.
Oulunkylän työväen opistossa olen ollut mukana Hannu-Pekka Wettenhovin vetämillä valokuvasommittelun kursseilla.
Näyttelyistä olen saanut myytyä kymmenkunta työtä ja kansainvälisen kuvasivuston Fotocommunityn kansilehdelle olen onnistunut viime ja tämän vuoden aikana pääsemään kymmenisen kertaa.”

Kuvakilpailun teema on Numero, ja kannattanee etsiä jokin katunumeroita harvinaisempi kohde. Osallistuminen enintään kolmella 20 x 30cm -kokoisella tai pienemmällä vedoksella, jossa kuvankäsittely ja manipulointi on vapaata. Vedoksia ei lähetetä vaan ne tuodaan kokoukseen.

 

Teeman syyskuun kerhoilta torstaina 13.9.2018 Kameraseuran galleriassa

Kuva: Paula Lehtimäki ”Kiipeilijät”

Syksyn ensimmäistä kerhoiltaa vietämme Kesän satoa  -kilpailuteeman merkeissä katsellen ja keskustellen.

Kuvakilpaan osallistutaan enintään kolmella 20 x 30 cm -kokoisella tai pienemmällä vedoksella, jossa kuvien käsittely ja manipulointi on vapaata. Vedoksia ei lähetetä vaan ne tuodaan kokoukseen ja esitetään kaikki yhtaikaisesti pöydille aseteltuina.

Todennäköisesti illassa ei ole vierailijaa, joten meillä on hyvää aikaa katsella myös kerholaisten kesän muuta kuvatuotantoa esimerkiksi matkoilta tai tapahtumista. Myös Malmin lentokentän kevätretkikuvia olisi mukava nähdä. Kuvia voi tuoda joko muistitikulla tai vedoksina.

 

Teeman toukokuun kuvausretki torstaina 17.5.2018 klo 18

Kulttuurihistoriallisesti arvokas Malmin lentoasema
Kuva: Paula Lehtimäki

Teeman kevätretki siirtyy viikolla helatorstain vuoksi. Uusi ajankohta on torstai 17.5.2018 klo 18 alkaen.

Menemme kuvaamaan Malmin funktionaalista arkkitehtuuria edustavaa lentoasemaa sekä kenttää lentokonehalleineen oppaan johdolla. Vielä mahtuu mukaan; ole hyvä ja ilmoittaudu pikaisesti osoitteella ks.teema@gmail.com, jotta tiedämme varata tarpeellisen määrän oppaita (yksi opas/30 hlö). Kaikkien Kameraseuran kerhojen jäsenet ovat tervetulleita!

Lopettamisuhanalainen kenttä on valittu vuonna 2016 Euroopan 7 uhanalaisimman kulttuuriperintökohteen joukkoon, joten se on valokuvaajalle ikuistamisen arvoinen paikka.

Lähtö Rautatientorilta klo 17.03 bussi 77 laituri 6, pois jäädään Malmin kentokenttä -pysäkillä (3399) Tattarisuontiellä. Matka kestää n. 30 minuuttia. Pysäkiltä kävelyä n. 400 metriä. Kierros alkaa klo 18.

Lentoaseman uusi ravintola Check-In aukeaa toukokuun alussa, mutta tämän hetken tiedon mukaan ei ole avoinna illalla, joten kierroksen jälkeen sopinemme jonkin muun jälkipelipaikan.

Retkeläisten kuvasaalista voit katsoa galleriasta.

 

Teeman huhtikuun kokous torstaina 12.4.2018 klo 18 Kameraseuran Galleriassa

Kuva: Olli Berg
”Ollaan oltu 65 vuotta aviossa. Sen kunniaksi meillä
on jälkeläisiä kaiken kaikkiaan 21, neljä lasta,
kymmenen lastenlasta ja seitsemän lastenlastenlasta.
Heistä meille rakentuu paljon ajankulua. Juuri tunti
sitten yksi tytöistä moikkaamassa ja toi kukkasen
meille tuonne partsille.” ”Olin 17-vuotias
kun mentiin naimisiin”, mies kertoi. ”Hän tarvitsi silloin
presidentin luvan, että pääsi naimisiin. Paasikivi oli
silloin Suomen presidenttinä”, nainen kertoi.

Tervetuloa huhtikuun kerhoiltaan! Katuvalokuvaaja Olli Berg esittelee lämminhenkisiä Humans of Myyr York -katupotretteja ja kertoo kuvien ja tarinoiden synnystä, hyväksi havaituista tekniikoista sekä minkälaisia tuntemuksia hän on itse kokenut kohtaamisissaan; mistä kaikki alkoi ja kuinka tämä valokuvauksen tyylilaji on vienyt mennessään.

Olli Berg on taltioinut neljän vuoden ajan tuntemattomia ihmisiä ja heidän tarinoitaan Myyrmäen suuralueella. Kuvia tarinoineen hän julkaisee säännöllisesti Humans of Myyr York Facebook -sivulla. Projekti on myös astunut seuraavalla tasolle ja sivuston pohjalta hän on koostanut näyttävän valokuvakirjan.

Illan lopuksi kuvakilpailu vedoksille teemana ”uudet metroasemat, kolmen kuvan sarja, 20 x 30cm -kokoisilla tai pienemmillä vedoksilla, joissa kuvien käsittely ja manipulointi on vapaata. Vedoksia ei lähetetä vaan ne tuodaan kokoukseen.

Muuta ohjelmaa: julkistetaan kevätkauden kilpailuvoittaja sekä valitaan ensi syksyn kuvateemat.

 

Teeman maaliskuun kokous torstaina 8.3.2018 klo 18 Kameraseuran Galleriassa

Punkaharju-aiheisessa kuvaparitaulussa vanha
postikortti ja Nuutti Kanervan kuvaama vastaava
nykynäkymä.

Teeman maaliskuun vieraaksi saapuu Nuutti Kanerva esittelemään Punkaharju postikorteissa -projektiaan. Se käsittää vanhojen Punkaharju-aiheisten postikorttien keräämisen lisäksi korttien kuvien paikallistamisen, kuvien ajoittamisen, kuvien sisällön määrittämisen, korttien kuvaajien selvittämisen, korttityypin määrittämisen. Kanerva on pyrkinyt löytämään täsmälleen saman paikan kuin postikortissa ja kuvaamaan mahdollisuuksiensa mukaan vastaavan nykynäkymän.

Postikorteista ja niitten rinnakkaisvalokuvista oli viime vuonna 40 kuvataulun kuvaparinäyttely Hotelli Punkaharjussa. Näyttely oli osa 3-vuotista Kotiseutuna kansallismaisema -projektia ja se kuului virallisen Suomi 100 -ohjelman Etelä-Savon osuuteen. Myös Suomen Metsämuseo Lustossa on ollut Kanervan postikorttien näyttely.

Illan kuvakilpailun aihe on ”rappion estetiikka”, ja siihen voi osallistua enintään kolmella 20 x 30cm -kokoisella tai pienemmällä vedoksella, joissa kuvien käsittely ja manipulointi on vapaata. Vedoksia ei lähetetä vaan ne tuodaan kokoukseen.

 

Teeman helmikuun kokous torstaina 8.2.2018 klo 18 Kameraseuran Galleriassa

Kuva: Paula Lehtimäki

Oletko aina halunnut tietää, mitä kuvatoimistokuvaaja tekee, mutta et ole rohjennut kysyä? Mitä vaatimuksia kuvan laadulla, mitä aiheita kannattaa tarjota, paljonko kuvien myynnistä tienaa jne jne?

Nyt sinulla on mahdollisuus saada selvyys mieltäsi askarruttaneisiin kysymyksiin, sillä vieraaksemme on lupautunut Kuvatoimisto Vastavalo.fi :n vastaava tuottaja valokuvaaja Mikko Paartola.

Vedoskilpailun aiheena on ”ikkunalla”. Kilpailuun voi osallistua enintään kolmella 20 x 30cm -kokoisella tai pienemmällä vedoksella, joissa kuvien käsittely ja manipulointi on vapaata. Vedoksia ei lähetetä vaan ne tuodaan kokoukseen.

 

Teeman tammikuun kokous torstaina 11.1.2018 klo 18 Kameraseuran Galleriassa

Kuva: Jarmo Jauhiainen

Tervetuloa vuoden ensimmäiseen Teemaan tapaamaan valokuvaaja Jarmo ”Yammu” Jauhiaista! Hän tulee kertomaan tuotannostaan, ja myös tulossa olevasta näyttelystä saamme makupaloja.

Jarmo teki ensimmäiset vedoksensa Annantalon pimiössä vuonna -90 ja liittyi seuraavana vuonna Kameraseuraan, jossa kävi melkein kaikki viikonloppukurssit. Tähän mennessä hän on kansainvälisissä kilpailuissa saavuttanut AFIAP (Artiste FIAP) -arvonimen.

Illan kilpailun teema on yksin, ja kerholaiset toimivat kilpailuraatina. Kilpailuun voi osallistua enintään kolmella 20 x 30cm -kokoisella tai pienemmällä vedoksella, joissa kuvien käsittely ja manipulointi on vapaata. Vedoksia ei lähetetä vaan ne tuodaan kokoukseen.

 

Teeman kerhoillat ja kilpailujen teemat ja vieraat keväällä 2018:

Tammikuu 11.1. yksin – vieraana valokuvaaja Jarmo ”Yammu” Jauhiainen
Helmikuu 8.2. ikkunalla – vieraana kuvatoimisto Vastavalosta tuottaja Mikko Paartola
Maaliskuu 8.3. rappion estetiikka – vieraana Nuutti Kanerva
Huhtikuu 12.4. uudet metroasemat, kolmen kuvan sarja – vieraana Olli Berg
Toukokuu 10.5. kuvausretki, joko luonto- tai kaupunkikohde – hupsista, tuolloin onkin helatorstai, joten ajankohta muuttunee!

 

SYKSY 2017

 

Teeman joulukuun kokous torstaina 14.12.2017 klo 18 Kameraseuran Galleriassa 

Kuva: Outi Debnam ”Seduction”

Tervetuloa joulukuun Teemaan katsomaan Outi Debnamin kuvia. Outi D. sai ensikosketuksen valokuvauksen maailmaan isänsä harrastuksen myötä ja ensimmäisen kameransa hän ”peri” siis isältään n. 9-vuotiaana. Harrastus jäi lasten myötä/kameran puutteessa vuosikausiksi. Vasta viimeisen kymmenen vuoden aikana kamera on taas tullut osaksi elämää ja nykyään Outi kuvaakin innokkaasti ja järjestelee/osallistuu erilaisiin taideprojekteihin. Kuvauksen saralla hän on itseoppinut. Vuodesta 2009 lähtien Outi on järjestänyt lukuisia näyttelyitä eri kokoonpanoilla. Outi kuuluu tällä hetkellä Laajasalon valokuvaajiin ja Kristilliseen taideseuraan. Hän on ollut myös HIAA:n (Helsinki Internation artists’ association) jäsen.

Kuvakilpailun teema on kamera.  Kerholaiset osallistuvat kilpailuun enintään kolmella 20 x 30cm -kokoisella tai pienemmällä vedoksella, joissa kuvien käsittely ja manipulointi on vapaata. Vedoksia ei lähetetä vaan ne tuodaan kokoukseen. – Kahvitauolla julkistetaan syyskauden kilpailujen voittaja, joka perinteisesti palkitaan täytekakulla.

Kokous on vaalikokous, jossa valitaan ensi vuoden toimihenkilöt.  Myös kevätkauden kuvateemat päätetään, joten miettikääpä valmiiksi kiinnostavia aiheita!

 

Teeman marraskuun kokous torstaina 9.11.2017 klo 18 Kameraseuran Galleriassa

Kuva: Kari Pyykönen ”Sammakko”

Illan vieraana on Kari Pyykönen, valokuvataiteilija, kouluttaja ja tutkija. Hän on opettanut valokuvausta mm. Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa, Taideyliopiston Kuvataideakatemiassa ja Lahden ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutissa. Hän asuu ja työskentelee Helsingissä.

Kuvakilpailun teema on uni.  Kerholaiset osallistuvat kilpailuun enintään kolmella 20 x 30cm -kokoisella tai pienemmällä vedoksella, joissa kuvien käsittely ja manipulointi on vapaata. Vedoksia ei lähetetä vaan ne tuodaan kokoukseen.

Oheinen Kari Pyykösen teos on hänen viime kesän Metanoia-nimisestä näyttelystään Lahdessa galleria Uudessa Kipinässä.
Kuvan tiedot:
Sammakko, 2016
Sarjasta Metanoia
Pigmenttivedos lumppupaperille
18×24 cm. ed. 1/5

 

 

Teeman lokakuun kokous torstaina 12.10.2017 klo 18 Kameraseuran Galleriassa

Kuva: Eero Hauta-aho ”Statue”

Teema-kerhon pitkäaikainen vetäjä Eero Hauta-aho ja Hannu Kontkanen tulevat vieraiksi; näemme kuvia ainakin Islannista, Norskäriltä ja Saarenmaalta.

Illan tie/polku-teemaiseen kilpailuun osallistutaan enintään kolmella 20 x 30cm -kokoisella tai pienemmällä vedoksella, joissa kuvien käsittely ja manipulointi on vapaata.  Vedoksia ei lähetetä vaan ne tuodaan kokoukseen.
Teemalla on nyt myös oma Facebook-sivu KS Teemakerho, johon kaikki Kameraseuran jäsenet voivat liittyä.

 

 

 

 

Teeman syyskuun kokous torstaina 14.9.2017 klo 18 Kameraseuran Galleriassa

Teeman uusi vetäjä Katja Virolainen on lupautunut näyttämään kuviaan ja tuomaroimaan vedoskilpailun, jonka aiheena on minimalistinen kuva. Nykytaiteen museo Kiasman sivulla minimalismin määritelmä. Tosin Kiasman määritelmä on kaiketi muita taiteen aloja kuin valokuvausta koskeva ja viittaa enemmänkin abstraktiin taiteeseen. Valokuvauksessa minimalismia voisi luonnehtia sanoilla yksityiskohdissaan niukka, pelkistetty, vähäeleinens: Less is more – Keep it simple. Hakusanoilla minimalistic photography definition google antaa runsaasti aihetta sekä kuvin että tekstein määritteleviä sivustoja, joista tässä kolme:
digital-photography-school.com
photography.tutsplus.com
contrastly.com
Kerholaiset osallistuvat kilpailuun enintään kolmella 20 x 30cm -kokoisella tai pienemmällä vedoksella, joissa kuvien käsittely ja manipulointi on vapaata.
HUOM! Suomen kameraseurojen liiton (SKsL ry) Elämää 2000-luvun Suomessa -teemanäyttelyn viimeinen lähetyspäivä on 15.9.2017, joten tuokaa vedospakettinne kerhoiltaan, niin vältytte lähetyskustannuksilta!

 

Kuvausretki Repoveden kansallispuistoon 26.8.2017

Kameraseura ja Kouvolan kameraseura järjestävät yhteisen kuvaus- ja patikointiretken Repoveden kansallispuistoon lauantaina 26.8.2017. Samalla vietämme Suomen luonnon päivää.  Lisätietoa Naturan kerhosivulta.

 

Teeman kerhoillat ja kilpailujen teemat syksyllä 2017:
Syyskuu 14.9. minimalistinen
Lokakuu 12.10. tie/polku
Marraskuu 9.11. uni
Joulukuu 14.12.  kamera

 

KEVÄT 2017

 

Teeman toukokuun kuvausretki torstaina 11.5.2017 klo 18 Roihuvuoren kirsikkapuistoon

Kuva: paula Lehtimäki "Kirsikka kukkii Roihuvuoressa"

Kuva: Paula Lehtimäki ”Kirsikka kukkii Roihuvuoressa”

Teeman kevätretki 11.5.2017 suuntautuu Roihuvuoren kirsikkapuistoon ja Japanilaisvaikutteiseen puutarhaan.

Osallistumme klo 18 alkavaan maksuttomaan puistokävelyyn, jonka opastaa Täti Vihreänä tunnettu rakennusviraston Elina Nummi.
Kokoonnumme Herttoniemen metroasemalla R-kioskin edessä klo 17.15, josta jatkamme bussi 79:llä Asentajankadun pysäkille ja siitä kävellen  Kirsikkapuiston nimipaalun luo. Puistokävely alkaa klo 18.
Puistokierroksen jälkeen kokoonnumme esim. kahvila Roihuvuoren Riossa, Roihuvuorentie 9. Riossa on valokuvanäyttely edellisten vuosien kirsikankukkajuhlista eli Hanamista.

 

 

Aita 2017 Wall -kuvajuliste
Teeman AITA-juliste 2016

Teeman AITA-juliste 2016

Teema osallistuu Finlandia-talon Galleria Verandassa Taiteiden yönä avattavaan AITA 2017 WALL -näyttelyyn yhdellä valokuvajulisteella.

Teemalaisia pyydetään lähettämään enintään kolme/henkilö vapaa-aiheista kuvaehdokasta 30.4.2017 mennessä kerhon sähköpostiosoitteella ks.teema (at) gmail.com. Kuvat nimetään oma-nimi_kuvan-nimi.jpg.

Kuva tallennetaan parhaalla jpg-laadulla vähintään kokoon 3840 pikseliä pitempi sivu tai mieluiten kameran tuottamalla maksimiresoluutiolla.
Julisteen kuvavalintoja ja sommittelua varten kokoonnumme Tiili-galleriassa 4.5.2017 klo 18.

 

 

 

 

Neulanreikäkuvaustyöpaja
Kuva: Saija Piiroinen "Esplanade Park"

Kuva: Saija Piiroinen ”Esplanade Park”

Teemä järjestää neulanreikäkuvaustyöpajan Kameraseuran Galleriassa perjantaina 28.4. 2017 klo 17 – 21 ja lauantaina 29.4.2017 klo 12 – 18. Pimiöpäivä pidetään toukokuun aikana. Ohjaajana on Saija Piiroinen, joka huhtikuun kerhoillassa 13.4. klo 20 johdattelee neulanreikäkuvauksen saloihin: mitä se on, millä välinein ja tarvikkein kamera rakennetaan ja miten kuva otetaan.
Työpajaan mahtuu n. 15 Kameraseuran jäsentä, ja siihen voi ilmoittautua luennon yhteydessä ja sen jälkeen sähköpostitse osoitteella ks.teema (at) gmail.com 21.4.  mennessä. Työpaja on maksuton, mutta tarvikekustannuksia tulee n. 10 euroa osallistujaa kohden. Tähtäimenä on ottaa kuvia itsenäisesti 30.4.2017 ja osallistua niillä Worldwide Pinhole Photography Day -tapahtumaan. Tervetuloa kuulemaan lisää huhtikuun kerhoiltaan! HUOM! Työpajassa vielä tilaa muutamalle osallistujalle. Mukaan tarvitset vain peltisen tai pahvisen rasian!

 

Teeman huhtikuun kokous torstaina 13.4.2017 klo 18 Kameraseuran Tiili-galleriassa Eerikinkatu 46, 00180 Helsinki.
Kuva: Saija Piiroinen - The Look

Kuva: Saija Piiroinen ”The Look”. Kuva on palkittu Kameraseuran kuukausikokouksessa 10/2017.

 

Illan vieraana on Saija Piiroinen, joka näyttää kuviaan ja tuomaroi illan vedoskilpailun.  Saija on melko uusi Kameraseuran jäsen, mutta siitä huolimatta ehtinyt jo saada palkintoja useissa kilpailuissa mm. Kameraseuran vuoden 2017 vuosikilpailussa kolmen sarjan voitto ja koko kilpailun parhaan kuvan palkinto.

Kahvitauolla sovimme toukokuun kuvausretken kohteen sekä syksyn kerhojen kuvateemat; miettikää ehdotuksia molempiin!
Tauon jälkeen talvi-aiheisten ajanjaksona 10.11.2016-13.4.2017  kuvattujen vedosten pöytäkilpailu. Kuvat tuodaan kokoukseen, enintään 3 kuvaa/kerholainen, kuvakoko enintään 20×30 cm.

Illan lopuksi n. klo 20 Saija Piiroinen kertoo neulanreikäkuvauksesta: mitä se on, millä välinein ja tarvikkein kamera rakennetaan ja miten kuva otetaan. Huhtikuussa pe 28.4. ja la 29.4.2017 Teema järjestää neulanreikäkuvaustyöpajan, josta lisätietoa kerhoillassa.

HUOM! Illan ohjelma ei muutu, mutta aloitamme isolla puolella yhdessä kurssilaisten kanssa, ja ohjelmajärjestys on tämä: kuvakilpailu, kahvitauko, esiintyjän kuvat, neulanreikäkuvausluento

 

Teeman maaliskuun kokous torstaina 9.3.2017 klo 18 Kameraseurassa Eerikinkatu 46, 00180 Helsinki.
Markku Kedrinin kuva Vauhtimimmi on saanut kunniamainintoja kansainvälisissä näyttelyissä

Markku Kedrinin kuva Vauhtimimmi on saanut kunniamainintoja kansainvälisissä näyttelyissä

Esiintyjänä on Markku Kedrin, joka on Vihdin kameraseuran hallituksen jäsen ja kuuluu myös Kameraseuran AV-illan vetäjätiimiin. Illan aikana saamme nähdä Markun tuotantoa ja kuulla mm. miten valokuvista voi rakentaa AV-esityksen.
Pöytäkilpailun teema on merkillistä, paperikuvat, enintään 3 kuvaa/kerholainen, kuvakoko enintään 20×30 cm, kuvat tuodaan kokoukseen.

 

 

Teeman helmikuun kokous torstaina 9.2.2017 klo 18 Kameraseurassa Eerikinkatu 46, 00180 Helsinki.

Vierailijana on valokuvaaja Leena Louhivaara, joka näyttää kuvia Laterna Magicassa 24.01.-05.02 olevasta näyttelystä Omakuva – sata vuotta suomalaisena 2017, joka on toteutettu ikäihmisten kanssa Diakonissalaitoksen Kotikalliossa. Ks. myös http://www.omakuvaminakuva.fi/
Pöytäkilpailun teema on sinivalkoinen, paperikuvat, max 3 kuvaa/kerholainen, max 20×30 cm, kuvat tuodaan kokoukseen.

 

Teeman tammikuun kokous torstaina 12.1.2017 klo 18 Kameraseurassa Erikinkatu 46, 00180 Helsinki. 
Kuva: Marjut Korhonen "Dreaming"

Kuva: Marjut Korhonen ”Dreaming”

 

Vierailijana on Marjut Korhonen Näyttelykuvaajista. Hän näyttää tuotantoaan ja kertoo Näyttelykuvaajien toiminnasta.

Pöytäkilpailun teema on tunnetila, paperikuvat, max 3 kuvaa/kerholainen, max 20×30 cm, kuvat tuodaan kokoukseen.