Teema

Teema kokoontuu kunkin kuukauden toinen torstai Kameraseurassa osoitteessa Erikinkatu 46. Raitiovaunu 9 pysähtyy viereiselle kadulle, pysäkki Ruoholahden villat. Kokouksessa on pöytäkilpailu etukäteen annetusta teemasta, paperikuvat, max 20x30cm, max 3 kuvaa / kerholainen, kuvat tuodaan kokoukseen. Tapaamisiin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, ellei sitä ilmoituksessa nimenomaan pyydetä.

KEVÄT 2017

Teeman huhtikuun kokous on torstaina 13.4.2017 klo 18 Kameraseuran Tiili-galleriassa (pienempi kokoushuone), Eerikinkatu 46, 00180 Helsinki.

Illan vieraana on Saija Piiroinen, joka näyttää kuviaan ja tuomaroi illan vedoskilpailun. Saija on melko uusi Kameraseuran jäsen, mutta siitä huolimatta ehtinyt jo saada palkintoja useissa kilpailuissa mm. Kameraseuran vuoden 2017 vuosikilpailussa kolmen sarjan voitto ja koko kilpailun parhaan kuvan palkinto.

Kahvitauon jälkeen talvi-aiheisten ajanjaksona 10.11.2016-13.4.2017  kuvattujen vedosten pöytäkilpailu. Kuvat tuodaan kokoukseen, enintään 3 kuvaa/kerholainen, kuvakoko enintään 20×30 cm.

Kuva: Saija Piiroinen - The Look

Kuva: Saija Piiroinen ”The Look”. Kuva on palkittu Kameraseuran lokakuun kuukausikokouksessa 2016.

Teeman maaliskuun kokous pidetään torstaina 9.3.2017 klo 18 Kameraseuran Tiili-galleriassa (pienempi kokoushuone), Eerikinkatu 46, 00180 Helsinki.

Esiintyjänä on Markku Kedrin, joka on Vihdin kameraseuran hallituksen jäsen ja kuuluu myös Kameraseuran AV-illan vetäjätiimiin. Illan aikana saamme nähdä Markun tuotantoa ja kuulla mm. miten valokuvista voi rakentaa AV-esityksen.
Pöytäkilpailun teema on merkillistä, paperikuvat, enintään 3 kuvaa/kerholainen, kuvakoko enintään 20×30 cm, kuvat tuodaan kokoukseen.

Markku Kedrinin kuva Vauhtimimmi on saanut kunniamainintoja kansainvälisissä näyttelyissä

Kuva: Markku Kedrin ”Vauhtimimmi”. Kuva on saanut kunniamainintoja kansainvälisissä näyttelyissä.

Teeman helmikuun kokous on torstaina 9.2.2017 klo 18 seuran uusissa tiloissa Eerikinkatu 46, 00180 Helsinki.

Vierailijana on valokuvaaja Leena Louhivaara, joka näyttää kuvia Laterna Magicassa 24.01.-05.02 olevasta näyttelystä Omakuva – sata vuotta suomalaisena 2017, joka on toteutettu ikäihmisten kanssa Diakonissalaitoksen Kotikalliossa. Ks. myös http://www.omakuvaminakuva.fi/
Pöytäkilpailun teema on sinivalkoinen, paperikuvat, max 3 kuvaa/kerholainen, max 20×30 cm, kuvat tuodaan kokoukseen.

Teeman tammikuun kokous on torstaina 12.1.2017 klo 18 seuran uusissa tiloissa. Osoite  Erikinkatu 46, 00180 Helsinki.

Vierailijana on Marjut Korhonen Näyttelykuvaajista. Hän näyttää tuotantoaan ja kertoo Näyttelykuvaajien toiminnasta.
Pöytäkilpailun teema on tunnetila, paperikuvat, max 3 kuvaa/kerholainen, max 20×30 cm, kuvat tuodaan kokoukseen.

marjutkorhonen-dreaming-of-white-horses

Kuva: Marjut Korhonen ”Dreaming of White Horses”

Teeman kilpailujen teemat keväällä 2017:
Tammikuu 12.1. tunnetila
Helmikuu 9.2. sinivalkoinen
Maaliskuu 9.3. merkillistä
Huhtikuu 13.4. talvi (10.11.2016-13.4.2017 aikana kuvattuja kuvia)
Toukokuu 11.5. Menemme kuvausretkelle
Kokouksessa pöytäkilpailu etukäteen annetusta teemasta, paperikuvat, max
20x30cm, max 3 kuvaa / kerholainen, kuvat tuodaan kokoukseen.

Kilpailussa noudatetaan Kameraseuran kilpailusääntöjä.
Voit katsoa ottamiamme kuvia Teeman nettigalleriassa.
teema (at) kameraseura.fi
ks.teema (at) gmail.com (kuvat ja muut isot tiedostot)