Tekniikkailta

Tekniikkaillan tulevia kokouksia

Ari Komulainen – ”Suomi 100”

Kameraseuran tekniikkailloissa käsitellään valokuvaamiseen, kuvien käsittelyyn, julkaisuun ja tulostamiseen liittyviä laitteita ja ohjelmistoja. Tekniikkaillan kokoukset ovat joka toinen kuukausi vuorotellen AV-illan kanssa. Ylimääräisiä tilaisuuksia järjestetään mahdollisuuksien mukaan. Kuukausitapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, ellei ohjelmassa ole sitä nimenomaan pyydetty.

Nikon 2017 Release Workshop with Kamera-Lehti – la 20.1.2018

Paikka: Kamera-Galleria, Eerikinkatu 46, 00180 Helsinki
Tämä on alustava varaus. Aika, paikka ja ohjelma tarkentuvat lähempänä tapahtumaa.

Muuta tulevaa ohjelmaa

Tekniikkailtojen lähiaikojen ohjelmaksi on ehdotettu seuraavia aiheita:

• Sonyn järjestelmäkamerauutuudet
  • Canon järjestelmäkamerauutuudet
  • Näytön kalibrointi.

Tiedotamme Tekniikkaillan kokouksista täällä nettisivuilla, Facebookissa ja sähköpostijakelulla.

Tekniikkaillan valokuvauskilpailut

Tekniikkailloissa järjestetään valokuvauskilpailuja, joiden teemana on lähes poikkeuksetta Tekniikka.
Tekniikkaillan kuvakilpailujen säännöt

tekniikka (at) kameraseura.fi

Tekniikkaillalla on myös suljettu Facebook-ryhmä Tekniikkailta Kameraseura, jossa osallistujat voivat ehdottaa ja ideoida tulevien Tekniikkailtojen sisältöä tai jatkaa aiemmissa illoissa kesken jääneiden asioiden käsittelyä.

Tekniikkaillan vetäjätiimi on Antti Tassberg, Antti Tuomela, Juha Blomqvist ja Markku Kelokari.

Tekniikkaillan vanhoista kokouksista

Tekniikkaillan linkkisivu jossa on tietoa aikaisemmista tilaisuuksista sekä linkit joihinkin esitysmateriaaleihin.

Vuoden 2017 kokoukset.
Vuoden 2016 kokoukset.
Vuoden 2015 kokoukset.
Täällä sivulla on vanhemmista pidetyistä Tekniikkaillan kokouksista muistioita.