Tekniikkailta

Tekniikkaillan tulevia kokouksia

Kameraseuran tekniikkailloissa käsitellään valokuvaamiseen, kuvien käsittelyyn, julkaisuun ja tulostamiseen liittyviä laitteita ja ohjelmistoja. Tekniikkaillan kokoukset ovat joka toinen kuukausi vuorotellen AV-illan kanssa. Ylimääräisiä tilaisuuksia järjestetään mahdollisuuksien mukaan. Kuukausitapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, ellei ohjelmassa ole sitä nimenomaan pyydetty.

Hey there, Antti Tuomela

Tulossa Sony-ilta

Tarkka ajankohta on toistaiseksi avoin, mutta pyrimme järjestämään tilaisuuden vielä ennen juhannusta.

Syyskauden aloitus 13.9.2017 klo 18:00

Paikka: Kamera-Galleria, Eerikinkatu 46, 00180 Helsinki
Illan teemaa ei ole vielä päätetty.

Muuta tulevaa ohjelmaa

Tekniikkailtojen lähiaikojen ohjelmaksi on ehdotettu seuraavia aiheita:

• Nikon järjestelmäkamerauutuudet
  • Canon järjestelmäkamerauutuudet
  • Näytön kalibrointi.

Tiedotamme Tekniikkaillan kokouksista täällä nettisivuilla, Facebookissa ja sähköpostijakelulla.

Tekniikkaillan valokuvauskilpailut

Tekniikkailloissa järjestetään valokuvauskilpailuja, joiden teemana on lähes poikkeuksetta Tekniikka.
Tekniikkaillan kuvakilpailujen säännöt

tekniikka (at) kameraseura.fi

Tekniikkaillalla on myös suljettu Facebook-ryhmä Tekniikkailta Kameraseura, jossa osallistujat voivat ehdottaa ja ideoida tulevien Tekniikkailtojen sisältöä tai jatkaa aiemmissa illoissa kesken jääneiden asioiden käsittelyä.

Tekniikkaillan vetäjätiimi on Antti Tassberg, Antti Tuomela, Juha Blomqvist ja Markku Kelokari.

Tekniikkaillan vanhoista kokouksista

Tekniikkaillan linkkisivu jossa on tietoa aikaisemmista tilaisuuksista sekä linkit joihinkin esitysmateriaaleihin.

Vuoden 2017 kokoukset.
Vuoden 2016 kokoukset.
Vuoden 2015 kokoukset.
Täällä sivulla on vanhemmista pidetyistä Tekniikkaillan kokouksista muistioita.