Tekniikkailta

Tekniikkaillan tulevia kokouksia

Kameraseuran tekniikkailloissa käsitellään valokuvaamiseen, kuvien käsittelyyn, julkaisuun ja tulostamiseen liittyviä laitteita ja ohjelmistoja. Tekniikkaillan kokoukset ovat joka toinen kuukausi vuorotellen AV-illan kanssa. Ylimääräisiä tilaisuuksia järjestetään mahdollisuuksien mukaan. Kuukausitapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, ellei ohjelmassa ole sitä nimenomaan pyydetty.

Hey there, Antti Tuomela

Action-kuvaus – 8.11.2017 klo 18:00

Paikka: Kamera-Galleria, Eerikinkatu 46, 00180 Helsinki
Kokenut urheilu- ja tapahtumavalokuvaaja Timo Muilu tulee kertomaan Tekniikkailtaan nopeiden tilanteiden tallentamisesta näyttäviksi valokuviksi. (timomuilu.kuvat.fi , www.urheilukuvat.net)
Timolla kokemusta esim 11 vuoden ajalta FHRA drag race kilpailuiden kuvaamisesta. Muina lajeina esim Enduro, RR, Jäärata, show paini tapahtumien kuvaaminen on Timolle tuttua.

Illan kuvakilpailun teemana on ”Tekniikka” ( latauslinkki )

Muuta tulevaa ohjelmaa

Tekniikkailtojen lähiaikojen ohjelmaksi on ehdotettu seuraavia aiheita:

• Sonyn järjestelmäkamerauutuudet
  • Nikon järjestelmäkamerauutuudet
  • Canon järjestelmäkamerauutuudet
  • Näytön kalibrointi.

Tiedotamme Tekniikkaillan kokouksista täällä nettisivuilla, Facebookissa ja sähköpostijakelulla.

Tekniikkaillan valokuvauskilpailut

Tekniikkailloissa järjestetään valokuvauskilpailuja, joiden teemana on lähes poikkeuksetta Tekniikka.
Tekniikkaillan kuvakilpailujen säännöt

tekniikka (at) kameraseura.fi

Tekniikkaillalla on myös suljettu Facebook-ryhmä Tekniikkailta Kameraseura, jossa osallistujat voivat ehdottaa ja ideoida tulevien Tekniikkailtojen sisältöä tai jatkaa aiemmissa illoissa kesken jääneiden asioiden käsittelyä.

Tekniikkaillan vetäjätiimi on Antti Tassberg, Antti Tuomela, Juha Blomqvist ja Markku Kelokari.

Tekniikkaillan vanhoista kokouksista

Tekniikkaillan linkkisivu jossa on tietoa aikaisemmista tilaisuuksista sekä linkit joihinkin esitysmateriaaleihin.

Vuoden 2017 kokoukset.
Vuoden 2016 kokoukset.
Vuoden 2015 kokoukset.
Täällä sivulla on vanhemmista pidetyistä Tekniikkaillan kokouksista muistioita.