Tekniikkailta

Tekniikkaillan tulevia kokouksia

Kameraseuran tekniikkailloissa käsitellään valokuvaamiseen, kuvien käsittelyyn, julkaisuun ja tulostamiseen liittyviä laitteita ja ohjelmistoja. Tekniikkaillan kokoukset ovat joka toinen kuukausi vuorotellen AV-illan kanssa. Ylimääräisiä tilaisuuksia järjestetään mahdollisuuksien mukaan. Kuukausitapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, ellei ohjelmassa ole sitä nimenomaan pyydetty.

Hot Jazz, Olli Laasanen

8.2.2017

Ei kokousta!

Kuvakilpailu

Kokousilloissa järjestetään perinteinen kuvakilpailu teemana ”Tekniikka”. Sähköisessä muodossa olevat kuvat on toimitettava mieluiten etukäteen sähköpostilla osoitteeseen tekniikka(at)kameraseura.fi, tai USB-muistilaitteella ennen kokousta kokouspaikalle. Kuvat arvostellaan yleisöäänestyksellä.

Tervetuloa Tekniikkailtaan!

Muuta tulevaa ohjelmaa

Tekniikkailtojen lähiaikojen ohjelmaksi on ehdotettu seuraavia aiheita:

• Nikon järjestelmäkamerauutuudet
  • Canon järjestelmäkamerauutuudet
  • Näytön kalibrointi.

Tiedotamme Tekniikkaillan kokouksista täällä nettisivuilla, Facebookissa ja sähköpostijakelulla.

Tekniikkaillan valokuvauskilpailut

Tekniikkailloissa järjestetään valokuvauskilpailuja, joiden teemana on lähes poikkeuksetta Tekniikka.
Tekniikkaillan kuvakilpailujen säännöt

tekniikka (at) kameraseura.fi

Tekniikkaillalla on myös suljettu Facebook-ryhmä Tekniikkailta Kameraseura, jossa osallistujat voivat ehdottaa ja ideoida tulevien Tekniikkailtojen sisältöä tai jatkaa aiemmissa illoissa kesken jääneiden asioiden käsittelyä.

Tekniikkaillan vetäjätiimi on Antti Tassberg, Antti Tuomela, Juha Blomqvist ja Markku Kelokari.

Tekniikkaillan vanhoista kokouksista

Tekniikkaillan linkkisivu jossa on tietoa aikaisemmista tilaisuuksista sekä linkit joihinkin esitysmateriaaleihin.

Tänne on koottu ja lisätään vuoden 2016 kokousten muistioita.

Tänne on koottu vuoden 2015 kokousten muistioita.

Täällä sivulla on vanhemmista pidetyistä Tekniikkaillan kokouksista muistioita.