Galleria West Avajaisnäyttely

Kuvia Kameraseura Galleria West avajaisnäyttelyyn

Kameraseuran uuden Kameraseura Galleria West’in avajaisnäyttely pidetään 11.10. alkaen Kaapelitehtaalla (B-porras, 2 krs). Avajaiset ovat 11.10. klo 18.
Kaikilla Kameraseuran jäsenillä on mahdollisuus ehdottaa max neljää kuvaansa näyttelyyn. Aihe on vapaa. Avajaisnäyttelyyn tulevat kuvat valitsee valokuvataiteilija Leena Saraste tarjokkaiden joukosta. Kameraseura tulostaa valitut kuvat näyttelyä varten kokoon, jossa pitkä sivu on 50 cm. Näyttelyn jälkeen kuvaaja saa ne itselleen.
Huom. Kuvien lataamiselle on nyt avattu uusi sivusto. Kuvat.fi palveluun lataaminen ei ole onnistunut, pahoitteluni ongelmista. Voitteko ladata kuvanne uudelleen tänne: https://kuvakilpailu.makecons.fi/upload.php 
Valitse sieltä ”Galleriat”, hyväksy käyttöehdot, lisää kaikki neljä kuvaasi tietoineen, paina vasemmasta ylänurkasta ”lataa” ja odota että ladatut kuvat tulevat näkyviin.
Tiedoston maksimikoko on 10 MB.
Ladatkaa tarjolle antamanne maks 4 kuvaa viimeistään su 30.9. täyskoossa kuvat.fi kansioon  (ladattavat kuvat tulee olla jpg ja sRGB muodossa ja maksimikoossa, joka mahdollistaa tulostuksen 50cm pitkä sivu koossa). Nimetkää kuvat muotoon  ”kuvan nimi-etunimi-sukunimi.jpg”
Noudatamme Kameraseuran kilpialusääntöjä. Säännöissä todetaan esim. että: Seuralla on oikeus julkaista ja tallettaa palkittu teos korvauksetta seuran tiedotuskäyttöön sekä seuran näyttelyissä ja vuosikirjassa. Kilpailuun osallistuja sitoutuu luovuttamaan teoksensa näihin tarkoituksiin. Osallistumalla kilpailuun kilpailija oikeuttaa Seuran ottamaan teoksen digitaalisen kopion seuran kuva-arkistoon. Kilpailija voi neuvotella Seuran kanssa vedoksensa säilyttämistä seuran arkistossa. Seuralla on oikeus siirtää teosten säilytys- ja käyttöoikeus edelleen alan museolle tai vastaavalle. Teoksen tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.
Kaikki mukaan, tavoitteemme on esitellä seuran ja kaikkien kerhojen toimintaa laajasti.
Tehdään Kameraseura Galleria West’in avajaisnäyttelystä upea.
Terveisin Näyttelytoimikunta