Koulutus

Kevään 2017 kurssit ovat nyt myynnissä.

Siirry tästä nettikauppaan ja osta kurssi

Katso koko kurssitarjonta, kurssien sisällöt ja opettajaesittelyt tämän linkin takaa.

KAMERASEURAN OPINTOPUTKI – ALOITTELIJASTA MESTARIKSI

Helsingin Kameraseuran kurssitarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin – vasta-alkaja tutustuu harrastukseen peruskursseilla ja pitkäänkin kuvannut täydentää osaamistaan kuvaamisen lukuisilla osa-alueilla.

Vankimman perustan saat, kun käyt kurssit järjestyksessä, esimerkiksi:

1) Kamerasi peruskäytön opit parin kuukauden mittaisella kurssilla ABC – valokuvauksen perusteet (toistuu kausittain).
– kiireiselle aloittelijalle on tarjolla myös yhden päivän tietoiskuja ABC-intensiivikurssi
– perusteita opit kevyempään tahtiin myös Opintokerhossa, jonne pääset liittymällä Kameraseura ry:n jäseneksi.

2) Kameran ohella harrastajan tärkein väline on tietokone; kuvankäsittelyn opit intensiivikursseilla.
– keväällä 2017 opiskelemme mm. Adoben Lightroom– ja Photoshop-ohjelmia.

3) Kun olet hankkinut vankan pohjan, voit laajentaa harrastusta haluamiisi suuntiin esimerkiksi studio-, maisemakuvauksen kursseilla.

4) Pitemmälle ehtineet hiovat osaamistaan esim. koko kevään kestävässä Jussi Aallon työpajassa.

Katso lisää kurssivaihtoehtoja sekä kurssien tarkemmat kuvaukset nettikaupassamme.

Kurssit järjestetään Kameraseuran uudessa toimitilassa osoitteessa Eerikinkatu 46, Helsinki.
Kameraseuran pimiössä, joka sijaitsee osoitteessa Runeberginkatu 36, on meneillään putkiremontti keväälle 2017 asti, joten tänä aikana ei järjestetä Mustavalkovedostuksen kursseja .

Kurssipaikka ostetaan nettikaupasta kamera-lehti.fi/kauppa/. Siellä on myös kurssien tarkemmat sisältökuvaukset. Kurssipaikkoja on myynnissä kurssista riippuen 5–14. Kurssin täytyttyä kurssia ei pysty enää ostamaan, mutta voit ilmoittautua jonoon osoitteessa jasenpalvelut (at) kameraseura.fi.

ALENNETUT HINNAT Kameraseura ry:n ja Suomen Kameraseurojen Liiton jäsenet sekä Kamera-lehden kestotilaajat -15% .   Nuoret, alle 25 vuotiaat -50% normaalihinnasta. Kuten kunkin kurssin kohdalla on erikseen kaikki hinnat ilmoitettu.

Kurssitoiveita voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen jasenpalvelut(at)kameraseura.fi

Uusista kursseista ilmoitetaan nettikaupan lisäksi Kameraseuran Uutisvahdissa, tilaa sähköinen kirje.