Muut jäsenedut

Yritysten ja yhteisöjen myöntämät jäsenedut

Kameraseura ry:n jäsenet saavat jäsenkorttia näyttämällä etuja alla luetelluilta yhteistyötahoilta.

​​

CastelliArt Castelli ART, Kalannintie 6 B, 00430 Helsinki. Sovi tapaaminen ennakkoon p. 045 613 5530.
-15 % normaalihintaisista printeistä, valokuvatauluista ja pohjustuksista. Näyttelykokonaisuudet tarjoamme kilpailukykyisin hinnoin.Tervetuloa tutustumaan materiaaleihin ja mallituotteisiin.
Color-Kolmio_logo Color-Kolmio Oy, ammattilaitemyynti ja huolto, Rajatorpantie 41 B, 4 krs, 01640 Vantaa: -10 % kaikista maahantuontiohjelmaan kuuluvista ammattilaitteista ja -varusteista: Elinchrom, Gossen, Ianiro, Lastolite, Priolite, Tre-d. colorkolmio.fi/ammattilaiset

Color-Kolmio Oy, kuvavalmistamo, Autoilijankatu 1, 20780 Kaarina: -10 % kuvatuotteista, mainitse tilatessa Etusetelin koodi: GZYUMQH6LQX6. Näyttelykuvista ja erikoistöistä pyydä tarjous asiakaspalvelu@colorkolmio.fi

dialab_logo Dialab Oy, Hermannin rantatie 2 B, 4krs. 00580 Helsinki.
-10 % printeistä, Silisec®- tauluista sekä Dibond®-tauluista
Suuremmissa erissä pyydä tarjous (tarjoukset@dialab.com). Näyttelyä suunnitellessa kannattaa pyytää erillinen tarjous ja kertoa olevansa Kameraseuran jäsen.
docendo_fi_100px Docendo Oy verkkokirjakauppa, www.docendo.fi
Tilaa laadukkaat valokuvaus- ja kuvankäsittelykirjat kätevästi netistä ja hyödynnä Kameraseura ry:n jäsenien alennuskoodi: *KAMERA2018*. Valitse haluamasi kirjat ja syötä saamasi koodi samassa muodossa Ostoskorin Alennuskoodit -ikkunaan. Koodi antaa 20 %:n alennuksen kirjan suositushinnasta.
Interfoto_logo Suomen Interfoto Oy, Vellamonkatu 30 B, 00550 Helsinki
-15 % digijärkkäreiden kennojen puhdistuksista, kun puhdistus tehdään arkipäivinä vuorokauden sisällä rungon saapumisesta (ei alennusta pikalisästä). Lisäksi ajankohdasta riippuen erikoishintoja Hahnemühle tulostuspapereista, Epson tulostimista sekä Datacolor Spyder5-kalibrointilaitteista.
Kameratori Oy, Helsinki, Runeberginkatu 2, puh. 010 2311 771, Email: helsinki@kameratori.fi, avoinna keskiviikko – lauantai klo 11-17.
Tarjoamme Kameraseuran jäsenille kennonpuhdistuksen hintaan 25 € (norm. 39 €).
Keski-Töölön Paperikauppa Keski-Töölön Paperikauppa Oy, Ruusulankatu 18, 00250 Helsinki.
Valokuvakirjoja iso valikoima, tingi meiltä alennus jäsenkorttia näyttämällä.
Kotkan_valokuvakeskus Kotkan valokuvakeskus, Vuorelankulma 2, 48100 Kotka
Jäsenet pääsevät meille aina puoleen hintaan jäsenkorttia näyttäen. Koulutus- ja luentotilaisuuksiin (mikäli maksullisia) alennus on -25 %.
Luova.fi, Suvilahdenkatu 10 A, 5 krs. 00500 Helsinki
Kameraseura ry:n jäsenille tarjoamme alennusta tuotannostamme -10 %
– tulosteet, pohjustukset, kehykset, ProSec® ja digipainokirjat.
Valokuvakirjat -15 %. Tulostuspaperit, Museo ja Permajet -10 %.
ninankuvamaailma Ninan Kuvamaailma, Kuninkaankatu 10, 33210 Tampere
15 %:n alennus valokuvavedoksista ja tulostuksista. Suuremmistä eristä kannattaa pyytää erikseen tarjous.

Ravintola Antiokia Atabar, Eerikinkatu 44 B, 00180 Helsinki.
Ruoka-annoksista -10% (ei alkoholista) Kameraseuran jäsenkorttia näyttämällä.

Reaxon2010logo

Reaxon Oy, Katekaari 1, 08680 Lohja.
Nettikaupassa alennuskoodi Kameraseura ry:n jäsenille: KAMERA. Maksuvaiheessa kirjoita lisätietoihin oma jäsennumerosi. Alennukset ovat tuotekohtaisia ja vaihtelevat ”varastosaldon/mielialahäiriön” ansiosta. Kaikki ko. koodilla halvennuksessa olevat tuotteet näkee syöttämällä alennuskoodin.

Puuttuuko yrityksenne nimi listalta? Haluaisitteko tarjota etuja jäsenillemme?

Voit ottaa yhteyttä toimistollemme osoitteeseen talous (at) kameraseura.fi tai soittaa puh. 0400-802 098.