Näyttelyhaku

KAMERA-GALLERIA
Kameraseuran kerhot ja jäsenet voivat pitää omatoimisesti näyttelyitä Kamera-galleriassa, os. Eerikinkatu 46, 00180 Helsinki.
Lisätiedot ja näyttelyaikojen tiedustelut sähköpostitse osoitteesta galleria@kameraseura.fi.
Näyttelytilan pohjapiirustus

KAMERASEURA GALLERIA WEST

Kameraseuran hallinnoima näyttelytila Kameraseura Galleria West sijaitsee Kaapelitehtaalla Jukka Male Museolta vapautuneessa käytävätilassa B-portaan 2. kerroksessa, jonne kulku onnistuu myös hissillä.
Kaapelitehdas on Suomen suurin kulttuurialan toimijoiden vilkas yhteisö.

Galleria West tarjoaa tilaa valokuvauksen parissa syntyneille ryhmille, jotka hoitavat itsenäisesti kaiken näyttelyyn liittyvän niin ripustuksen, tiedotuksen, avajaiset kuin valvonnan jne. Ovet ovat avoinna joka päivä klo 8 – 21. Tila on maksuton eikä vaadi näytteilleasettajilta seuran jäsenyyttä.

Käyntiosoite: Kameraseura Galleria West, Kaapelitehdas, B-porras, 2. krs, Tallberginkatu 1, Helsinki