Pimiö

Käyttö edellyttää Kameraseuran jäsenyyttä ja kurssin suorittamista. Jäsenet, joilla on pimiökokemusta muualta, voivat vuokrata pimiötä lyhyemmän perehdytyksen jälkeen. Voit jo nyt varata paikkasi seuraavalle pimiön peruskurssille sekä kertaus-/jatkokurssille.

Sijainti: Runeberginkatu 36.

Suurennuskoneet: Tällä hetkellä suurennuskoneista on käytössä Fujimoto G70, väripäällä (kino, pyritään päivittämään 6X7 koneeksi) ja Homrich & Sohn 4″X5″, jossa on 105mm/f:5,6 objektiivi.
Filmikehityspurkit.

Pimiön yhteydessä oleva 30 m2:n kokoustila ei ole toistaiseksi käytössä.

(Passepartout-leikkuri, odottaa huoltoa.)

Pimiön käytöstä ei veloiteta, mutta käyttämättä jääneestä varauksesta veloitetaan 10 €/vuoro, mikäli sitä ei ole peruttu vähintään 24h ennen varausajan alkua.

Hannu Iso-Oja, pimiövastaava, ”pimio at kameraseura piste fi”, puh. 040-5120805, auttaa pimiön ongelmatilanteissa ja vastaa tilojen ylläpidosta sekä tarvikehankinnoista.

Pimiön varaus
Kalenteri kts. alla. Varauspyyntö tulee tehdä sähköpostitse ja siitä tulee ilmetä toivottu päivä ja varauksen alkamis- sekä päättymisajankohdat, ja varaajan yhteystiedot. Varaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä, minkä vuoksi varauksia ei oteta puhelimitse vastaan. Sähköpostit käydään läpi arkisin, joten varauspyyntö tulee tehdä ajoissa. Kun varaus on tehty kalenteriin, tulee siitä sähköpostitse vahvistus.

Sähköpostiosoite pimio (at) kameraseura.fi.

Heinäkuussa Kameraseuran tilat ovat suljettuina eikä niitä vuokrata.

Pimiön avaimet
Avaimen pimiöön saa varausvahvistuksen jälkeen Kameraseuran toimistolta (Kamera-lehden toimituksesta) osoitteesta Pakkamestarinkatu 1 A Lt141 arkisin ti–to klo 12.00–15.00 tai erikseen sovittavana aikana.

Lisätietoja sähköpostitse jasenpalvelut (at) kameraseura.fi ja puhelimitse ti–to 12.00–15.00 Kameraseuran toimistolta 0400-802 098.