Pimiö

Pimiön kiinteistössä on parhaillaan putkiremontti, joka kestää arviolta maaliskuun loppuun 2017. Pimiö on suljettu pois käytöstä remontin ajaksi. Huhtikuussa alkaa pimiön kunnostaminen seuran puolesta, jonka jälkeen pimiö avataan käyttöön mitä todennäköisimmin kesän jälkeen.
Käyttö edellyttää kurssin suorittamista ja Kameraseuran jäsenyyttä. Henkilöt, joilla on pimiökokemusta muualta voivat perehdytyksen jälkeen vuokrata pimiötä.

Sijainti: Runeberginkatu 36.

Suurennuskoneet: Leitz (kino – 6×9), Leitz (kino) ja Philips kino (Durstia vastaava) ja Homrich (9×12).
Filmikehityspurkit, muovikuvien kuivuri, kuumaliimausprässi.

Pimiön yhteydessä 30 m2:n verstastila kuvien viimeistelyä varten.

(Passepartout-leikkuri, odottaa huoltoa.)

Hinnat:

• 15 € / 6 tuntia (vuorot 10-16 ja 16-22),
  • 4 € / 6 tuntia nuorisojäseniltä.

Pimiön vuokra maksetaan etukäteen internetin kautta Pimiömaksut.

Tilavuokrat maksetaan varatun ajan mukaisesti. Mikäli tilaa käytetään yli ajan, tulee siitä tiedottaa toimistoon. Käyttämättä jäänyt aika maksetaan normaalisti, mikäli sitä ei ole peruttu vähintään 24h ennen varausajan alkua.

Nuorisojäsenet saavat alennuksen kaikkien seuran kurssien hinnoista sekä tilavuokrista (pimiö,studio,digityöpiste).

Pimiön varaus
Kalenteri kts. alla. Varauspyyntö tulee tehdä sähköpostitse ja siitä tulee ilmetä toivottu päivä ja varauksen alkamis- sekä päättymisajankohdat, ja varaajan yhteystiedot. Varaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä, minkä vuoksi varauksia ei oteta puhelimitse vastaan. Sähköpostit käydään läpi arkisin, joten varauspyyntö tulee tehdä ajoissa. Kun varaus on tehty kalenteriin, tulee siitä sähköpostitse vahvistus.

Sähköpostiosoite pimio@kameraseura.fi.

Heinäkuussa Kameraseuran tilat ovat suljettuina eikä niitä vuokrata.

Pimiön avaimet
Avaimen pimiöön saa maksun jälkeen Kameraseuran toimistolta (Kamera-lehden toimituksesta) osoitteesta Pakkamestarinkatu 1 A Lt141 arkisin ti–to klo 12.00–15.00 tai erikseen sovittavana aikana.

Lisätietoja sähköpostitse jasenpalvelut@kameraseura.fi ja puhelimitse ti–to 12.00–15.00 Kameraseuran toimistolta 0400-802 098.