Pimiö

Pimiö on pois käytöstä remontin ajan. Avataan käyttöön mitä todennäköisimmin kesän jälkeen.
Käyttö edellyttää kurssin suorittamista ja Kameraseuran jäsenyyttä. Henkilöt, joilla on pimiökokemusta muualta, voivat perehdytyksen jälkeen vuokrata pimiötä.

Sijainti: Runeberginkatu 36.

Suurennuskoneet: Leitz (kino – 6×9), Leitz (kino) ja Philips kino (Durstia vastaava) ja Homrich (9×12).
Filmikehityspurkit, muovikuvien kuivuri, kuumaliimausprässi.

Pimiön yhteydessä 30 m2:n kokoustila kuvien viimeistelyä varten.

(Passepartout-leikkuri, odottaa huoltoa.)

Pimiön käytöstä ei veloiteta, mutta käyttämättä jääneestä varauksesta veloitetaan 10 €/vuoro, mikäli sitä ei ole peruttu vähintään 24h ennen varausajan alkua.

Pimiön varaus
Kalenteri kts. alla. Varauspyyntö tulee tehdä sähköpostitse ja siitä tulee ilmetä toivottu päivä ja varauksen alkamis- sekä päättymisajankohdat, ja varaajan yhteystiedot. Varaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä, minkä vuoksi varauksia ei oteta puhelimitse vastaan. Sähköpostit käydään läpi arkisin, joten varauspyyntö tulee tehdä ajoissa. Kun varaus on tehty kalenteriin, tulee siitä sähköpostitse vahvistus.

Sähköpostiosoite pimio (at) kameraseura.fi.

Heinäkuussa Kameraseuran tilat ovat suljettuina eikä niitä vuokrata.

Pimiön avaimet
Avaimen pimiöön saa maksun jälkeen Kameraseuran toimistolta (Kamera-lehden toimituksesta) osoitteesta Pakkamestarinkatu 1 A Lt141 arkisin ti–to klo 12.00–15.00 tai erikseen sovittavana aikana.

Lisätietoja sähköpostitse jasenpalvelut (at) kameraseura.fi ja puhelimitse ti–to 12.00–15.00 Kameraseuran toimistolta 0400-802 098.