Studio ja keikkavalot

Muutostamme johtuen studiovaraajien käytössä on toistaiseksi vain studion keikkasetti. Katso varauskalenteri sivun alaosassa.

Uuden studion remontti valmistuu syyskuun alkuun mennessä. Voit jo nyt varata paikkasi peruskurssille, jotta saat studion käyttöoikeuden (vain jäsenet).

Kameraseuran kerhotilan Eerikinkadulla voi varata kuvauksiin silloin, kun siellä on tilaa, kts. tapahtumakalenteri tästä.) Huomioithan tilan korkeuden.

Käyttöoikeus vain Kameraseura ry:n jäsenillä, jotka ovat käyneet Studio I -peruskurssin tai Studioperehdytyksen.

Laitteiden käyttöön vaaditaan “ajokortti” eli osoitus laitteiden käyttötaidoista. Kameraseura järjestää studion peruskursseja, joiden jälkeen on oikeutettu vuokraamaan studion keikkasettiä. Mikäli on paljon kokemusta studiokuvaamisesta muualta, riittää muutaman tunnin studioperehdytys, jolloin käydään läpi Kameraseuran studiokalusto ja käyttöperiaatteet sekä turvallisuuskysymykset. Studion keikkasetin vuokraus edellyttää jäsenyyttä. Koulutus.

Keikkasettiin kuuluvat seuraavat välineet, jotka ovat pakattu kätevästi yhteen matkasalkkuun:

• 3 kpl Multiblitz-välähdyspäätä
  • 3 kpl salamajalustaa
  • 2 kpl radiolähetinvastaanotinta
  • 2 kpl heijastavaa sateenvarjoa
  • 1 kpl läpiammuttava sateenvarjo
  • 1 kpl iso heijastinkupu
  • 2 kpl hunajakenno
  • 1 kpl diffuuseri heijastinkupuun
  • 1 kpl snoot-heijastin

Hinnat ja maksaminen
Keikkavalot 2017:  vuorokausi 20 €, viikonloppu 50 €, viikko 100 €.

Keikkasetin vuokra maksetaan etukäteen nettikaupassa.

Käyttämättä jäänyt aika tulee maksaa normaalisti, mikäli sitä ei ole peruttu vähintään 24h ennen varausajan alkua.

Studion keikkasetin varaus
Studiosetin varauskalenterista (kts. alla) näkee voimassa olevat varaukset. Kun sopiva ajankohta löytyy, tulee varauspyyntö tehdä sähköpostitse.  Varaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä, minkä vuoksi varauksia ei oteta puhelimitse vastaan. Sähköpostit käydään läpi arkisin ti-to, joten varauspyyntö tulee tehdä  ajoissa.  Kun varaus on tehty kalenteriin, tulee siitä sähköpostitse vahvistus.

Sähköpostiosoite studio (at) kameraseura.fi.

Heinäkuussa Kameraseuran tilat ovat suljettuina eikä varusteita vuokrata.

Keikkasetin varaaja on henkilökohtaisesti vastuussa laitteista yms. Mikäli jotain häviää tai hajoaa varauksen aikana on se varaajan vastuulla. Jos varaus tehdään ryhmälle tulee kaikkien nimet ilmoittaa varauksen yhteydessä, ja silloin vastuu jakautuu kaikkien varaajien kesken. Kaikilla varaajilla tulee olla oikeus, ”ajokortti”, studiossa kuvaamiseen. Jos kaikki ryhmäläiset ovat nuorisojäseniä, saavat he vuokrauksen nuorisohinnalla. Mikäli kaikki ryhmän jäsenet eivät ole nuorisojäseniä veloitetaan normaalivuokra.

Studion avaimet
Avaimen studion keikkasetin hakemiseksi voi noutaa maksun jälkeen Kameraseuran toimistolta (Kamera-lehden toimituksesta) osoitteesta Pakkamestarinkatu 1 arkisin ti–to klo 12.00–15.00 tai erikseen sovittuna aikana.

Keikkavalojen haku ja palautus
Keikkasetti haetaan ja palautetaan Kameraseuran Eerikinkaudun tiloihin, jonka avain noudetaan Kameraseuran toimistolta (Kamera-lehden toimituksesta) osoitteesta Pakkamestarinkatu 1 arkisin ti–to klo 12.00–15.00 tai erikseen sovittuna aikana.

Studiovastaavana toimii Teemu Ojala, puh. O41-4546303.

Lisätietoja sähköpostitse myös jasenpalvelut (at) kameraseura.fi ja puhelimitse ti–to 12.00–15.00 Kameraseuran toimistolta 0400-802 098.